PlayStation 5 mi yoksa Xbox Kolu + PC mi?

LOSTCPTRR

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar,

Yaklaşık 13 yıldır bilgisayar kullanıyorum ve bu zamana kadar PlayStation'a hiç heveslenmedim. Hatta oyun kolunu elime bile almadım. Şimdi biraz maddi durumum varken, PlayStation 5 Slim (CD'li versiyon) almak mı daha iyi olur, yoksa Xbox oyun kolu alıp bilgisayarda oynamak mı daha mantıklı, karar veremiyorum.

PlayStation daha mantıklı gibi görünse de, oyun piyasası hakkında çok fazla bilgim yok. Bildiğim tek şey, PS5 oyunlarının genelde PC oyunlarından daha pahalı olabildiği. Bu durumda ne yapmam lazım, sizce hangisi daha mantıklı?

Şimdiden teşekkür ederim!

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 13 yıldır bilgisayar kullanıyorum ve bu zamana kadar PlayStation'a hiç heveslenmedim. Hatta oyun kolunu elime bile almadım. Şimdi biraz maddi durumum varken, PlayStation 5 Slim (CD'li versiyon) almak mı daha iyi olur, yoksa Xbox oyun kolu alıp bilgisayarda oynamak mı daha mantıklı, karar veremiyorum.

PlayStation daha mantıklı gibi görünse de, oyun piyasası hakkında çok fazla bilgim yok. Bildiğim tek şey, PS5 oyunlarının genelde PC oyunlarından daha pahalı olabildiği. Bu durumda ne yapmam lazım, sizce hangisi daha mantıklı?

Şimdiden teşekkür ederim!

Oynayacağın oyunlar sırf PS için özel değilse PC almak daha mantıklı tek işlevi oyun değil.

PS uyduruk. PC de hem daha cok secenek var, hem oyunlar daha iyi calisiyor, hem de oyun fiyatlari daha uygun, Steam olmasa Epic de indirim oluyor, o olmasa Microsoft Store'da indirim oluyor. Ustelik Xbox tarafi da PS tarafi da PC'ye oyun cikartiyor, PC'nin tek - si, sadece PS'ye cikan oyun 1-2 yil sonra PC'ye geliyor :(. Onun disinda her turlu PC PS'yi tokatlar.

Yanlış anlamayın ama maddi durumu olan PC alır çok istiyorsanız ek PS de alabilirsiniz. Pc'ye kol takınca ps oluyor hatta 4k 120fps oynayabilirsiniz. Konsolun genel artıları özel oyunların erken oynanabilirliği örnek death stranding 2, kolay kurulumu var PC gibi değil. Ek olarak taşınabilir ve fiyatı da uygun.

Bence iyi bir PC al, PS exclusiveleri zaten PC'ye geliyor, daha geniş bir oyun kütüphanesine sahip, oyunlara erişimin için farklı yollarında olacak, emülatör kurup Nintendo oyunlarına da bakarsın, oyun harici başka amaçlarla kullanırkende epey bir eğlenirsin.

Bilgisayarım var zaten 4070 Super + AMD Ryzen 7500F var oyun kolu almak daha mantıklıysa oyun kolu alırım.
Pc varsa ps almak hiç mantıklı değil, kol alın direk.

PS uyduruk. PC de hem daha cok secenek var, hem oyunlar daha iyi calisiyor, hem de oyun fiyatlari daha uygun, Steam olmasa Epic de indirim oluyor, o olmasa Microsoft Store'da indirim oluyor. Ustelik Xbox tarafi da PS tarafi da PC'ye oyun cikartiyor, PC'nin tek - si, sadece PS'ye cikan oyun 1-2 yil sonra PC'ye geliyor :(. Onun disinda her turlu PC PS'yi tokatlar.
O zaman oyun kolunu almak daha mantıklı yani

Tabii, hepimiz oyle yapiyoruz ki zaten. Hatta bugün bak karne indirimleri baslayacak, İncehesap'ta basladi, İtopya aksam baslayacak, bu Xbox gamepad i filan indirimli alirsin.
Tamamdır yardımınız için sağol, etrafımdakiler PlayStation kullandıkların dan dolayı heves etmiştim, simdi anladım ki boşuna para gidecek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı