PlayStation 5 mi yoksa Xbox Kolu + PC mi?

Bütçene bağlı. Örnek verim 2k veya 4k oyun oynatacak en ucuz cihazlardan bir tanesi PS daha sorunsuz update derdin fazla yok. FPS düştü problemin yok rahat bir cihaz lakin PC kadarda özgür bir cihaz değil ne bilim yazı yazmasın iş yapamazsın bunlara göre yönel.

Bilgisayarım var zaten 4070 Super + AMD Ryzen 7500F var oyun kolu almak daha mantıklıysa oyun kolu alırım.
Fena bir bilgisayarın yok değil evde işten falan gelip yatarak oyun oyunayacam diye bir derdin yoksa PC de kal. 3 bin-5 bin TL bir kol al zaten PS gibi olur sana.

Tamamdır yardımınız için sağ ol, etrafımdakiler PlayStation kullandıklarından dolayı heves etmiştim, simdi anladım ki boşuna para gidecek.

Benim de oluyor oyle heveslerim yalan yok, ama heves 1 kere yaşıyoruz su dunyada, cok ozendiysen, parasi problem degilse al gec. CDli oyun alirsin, raflara filan dizersin guzel durur hos olur, koleksiyon olur. Bazen bana da geliyor kendimi Sahibinden'de PS Nintendo filan bakarken buluyorum.

Benim de oluyor oyle heveslerim yalan yok, ama heves 1 kere yaşıyoruz su dunyada, cok ozendiysen, parasi problem degilse al gec. CDli oyun alirsin, raflara filan dizersin guzel durur hos olur, koleksiyon olur. Bazen bana da geliyor kendimi Sahibinden'de PS Nintendo filan bakarken buluyorum.
Umarım bi gün istediklerine sahip olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı