PlayStation 5 nereden alınır?

Sony Türkiye garantili alırsan 3-4 bin TL fazla ödemeye hazır ol. PS5 piyasası kara borsa gibi herkes farklı fiyatlar sunuyor. Benim tavsiyem ithalatçı garantili alman. Yanına ek kol, oyun vs. derken masraf edeceksin. Bütçe sorunun yoksa istediğini al tabi fakat varsa dediğimi yapmanı tavsiye ederim.

Bu arada alacağın yer güvenilir olsun. Bunlar neticede elektronik cihaz Teknosadan da alsan esnaftan da alsan arıza yapabilir fakat önemli olan arızadan sonra muhattap bulabileceğin ve ilgilenecek kişiler olması.

İthalatçı garantili önermiyorum. Dualsense, sıvı metal soğutma derken PS5 bozulursa ithalatçı garantiler pek arka çıkmazlar.

İthalatçı garantili önermiyorum. DualSense, sıvı metal soğutma derken PS5 bozulursa ithalatçı garantiler pek arka çıkmazlar.

Bunun için oturmuş bilinen yerlerden alabilirler. Normal şekilde dediğin gibi fakat güvenilir bir yerden aldıktan sonra bir sürü para dökmeye gerek yok. Arada 300-500 TL fark yok ki 5.000 TL fark var.

Hocam size tavsiyem son seri CFI modellerini almanız. Eski sürümlerde sorun var. Bu son sürümler de biraz pahalı.

Bunun için oturmuş bilinen yerlerden alabilirler. Normal şekilde dediğin gibi fakat güvenilir bir yerden aldıktan sonra bir sürü para dökmeye gerek yok. Arada 300-500 TL fark yok ki 5.000 TL fark var.

Valla açıkçası güvenilir bir ithalatçı göremedim henüz. En ufak bir sorunda yapmıyoruz diyor geneli ve aradaki farktan çok daha fazla bir fatura çıkıyor. Ben olsam o riski almam. Bir de ithalatçı ile Eurasia arasında 5000 liradan daha az bir fark olması gerekiyor.

Peki önereceğiniz bir yer var mı biraz internette gezindim nereye güveneceğim şaşırdım.
Eurasia garanti diye satıp öyle olmayanlar oluyormuş. Güvenilir bir site önerebilecek var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı