PlayStation 5 nereden alınır?

Daha fazla  
Merhaba. PlayStation 5 alacağım. Aslında sahibinden, Letgo'dan almayı planlıyorum ama bu aralar piyasa biraz sıkıntılı. Yurt içi yurt dışı falan var. O yüzden sıfır almaya yöneldim. D&R Teknosa MediaMarkt'tan falan baktım ama fiyatlar biraz pahalı. Bir de Sony garantili baktığım için piyasadaki seçenekler azaliyor. Nereden alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

sony garantili 2. el alabilirsin ben oyle guzel bir tane denk getiridm

Ben ithalatçı garantili aldım ve memnunum ama sen Sony garantili istiyorsan N11 Hepsiburada gibi sitelere yönel zincir markalarda ucuza bulman çok zor.

Almancı akraba bul ya da tatile gelen birine getirt. Avrupa Sony garantisi olur yarı fiyatına gelir.

Hocam sahibinden de garantisi devam eden ürünlere yönelin bence.

Vatandan almanı tavsiye ederim.

Almancı akraba bul ya da tatile gelen birine getirt. Avrupa Sony garantisi olur yarı fiyatına gelir.
almanyada yari fiyatina gelmiyor dostum orada da pahali gurcistan felan yari fiyata yakin denk geliyor

almanyada yari fiyatina gelmiyor dostum orada da pahali gurcistan felan yari fiyata yakin denk geliyor
Tam tersi Gürcistan neredeyse aynı bizle. 1 ay önce tanıdık gitti, alamadı fiyat yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…