PlayStation 5 nereden alınır?

Bro sen kime neyi anlatıyorsun PS5 almak için 4 tane ülkeye gittim benden iyi mi bileceksin? Avrupa MediaMarkt'dan aldığın PS5'i de oraya kargolayacaksın sanki Türkiye'de adamlar garantiyi alacak. Bu nesil saçma bir nesil oldu Sony zaten ortalama 7 senede bir konsol çıkaran bir firma zaten düşünerek bu nesilin saçma olduğunu anlayabilmen gerek Sony PC'ye oyun getirme işine de 2020 yılında başladı miles&morales ve returnal a bak kaç yıl sonra gelmişler ayrıca PS4 2013 de PS3 de 2007 yılında çıktı daha çıkış tarihlerini dahi bilmeden burada yorum yapman saçma fanboyluğu bırak yapacaksan da adam gibi yap yarım bilgiyle olmuyor.

kargolarsan vergi odersin dubaiden getiriyorum ben ticaretin yapiyorum bu isin gumrukte cakarlar 5 k gorursun o zaman ,medimarktan alinca turkiye mediamarkt garantisi ile uyuyor ondan dolayi miles morales returnel hits olmamasina ragmen 2 yil sonra pc ye cikiyor ama mesala spiderman ilki hits ve ne zaman pc ye cikti sence )) xboxa gore yorum yapiyorum fanboylukla alakasi yok xbox zaten pcde de oynayabiliyorsun laptop al birde gamepadd ayni ise donuyor ama ps oyle olmuyor iste asil fark bu zaten butun olay bu

PC ile aynı olma konularına yorum yapamayacağım haklısınız fakat Avrupa'dan alınan her PS5 eurosia garantisine giriyor yani Türkiye servisine gönderilebilir miles & morales konusuna katılmıyorum ama onu da zaten 2 yıl sonra ragnorok PC'ye gelirse göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…