PlayStation 5 nereden alınır?

darklight1925

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, PlayStation 5 almak istiyorum ancak nereden alacağımı bilemiyorum. Her yerde farklı fiyat, stok durumu ve oyun içerikleri var. Satın almak için önerisi olan var mı? (Vatan, Teknosa gibi) Ayrıca, online güvenli satıcı önerisi olan var mı? Digital Edition, Classic ya da Slim modellerinin farkları nelerdir? Hangisini tercih etmeliyim? İyi Sosyaller.

Classic ve Digital arasında sadece blu-ray oynatıcı farkı var. Eğer oyunları fiziksel olarak alacaksanız (Genelde ikinci el cd al sat yaparak oynayanlar tercih eder.) Classic'i tercih edin. Slim modellerinde de blu-ray oynatıcı olayı geçerli. Sistem gücü olarak hepsi eşit. Slim daha az alan kaplıyor ve biraz daha ısınıyor. Isınması aşırı seviyelerde değil o konuda merak etmeyin. Eğer cd al sat işlemlerine girişmiyecekseniz Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
linkindeki PS 5 Slim Digital Edition'ı almanızı öneririm.

Classic ve Digital arasında sadece blu-ray oynatıcı farkı var. Eğer oyunları fiziksel olarak alacaksanız (Genelde ikinci el cd al sat yaparak oynayanlar tercih eder.) Classic'i tercih edin. Slim modellerinde de blu-ray oynatıcı olayı geçerli. Sistem gücü olarak hepsi eşit. Slim daha az alan kaplıyor ve biraz daha ısınıyor. Isınması aşırı seviyelerde değil o konuda merak etmeyin. Eğer cd al sat işlemlerine girişmiyecekseniz Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
linkindeki PS 5 Slim Digital Edition'ı almanızı öneririm.
Çok teşekkür ederim cevabın için bir sorum daha olucak trendyolda 26k ya şarj istasyonu 2 kol fifa24 , gta5 classic edition var yorumları falan güzel ithalatci garantisi de var ( link Sony Playstation 5 Slim Standart Edition + 2. PS5 DualSense+ Åarj + Fc 24 + Gta 5 (İthalatçı Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol )
Bu kadar para vermek mantıklı olur mu ekstra kol ve oyunlar için açıkçası bilgisayar toplamayi düşünmeye başladım.

Çok teşekkür ederim cevabın için bir sorum daha olacak Trendyol'da 26k ya şarj istasyonu 2 kol FIFA24, GTA 5 classic Edition var yorumları falan güzel ithalatci garantisi de var ( link Sony Playstation 5 Slim Standart Edition + 2. PS5 DualSense+ Åarj + Fc 24 + Gta 5 (İthalatçı Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol )
Bu kadar para vermek mantıklı olur mu ekstra kol ve oyunlar için açıkçası bilgisayar toplamayi düşünmeye başladım.

Sadece oyun oynayacaksanız ve oyun alacak paranız varsa PS5 alın. Eğer oyun harici başka şeyler de yapacaksanız bilgisayar alın. Eğer PS5 üzerine biraz bütçe koyarsanız PS5'e gelmiş oyunları 1-2 sene sonra daha yüksek kalite oynarsınız. Bu arada attığınız linkte her şey tam değerine geliyor. Eğer Blu-ray oynatıcı kullanacaksanız attığınız link sizin için ideal. Eğer Blu-ray gerekmiyorsa benim attığım linkin üzerine bir kol, bir şarj istasyonu ve oyunları dijital olarak alırsanız Blu-ray'li versiyona karşı 3000 TL kazançtasınız. (Eğer Blu-ray oyun almayacaksanız.)
Edit
Bu arada Blu-ray'li bir versiyon buldum. Üzerine kalan şeyleri eklediğinizde 2000 TL kazançtasınız. Bu paraya Digital Edition satılıyor.

Son düzenleme:
Sadece oyun oynayacaksanız ve oyun alacak paranız varsa PS5 alın. Eğer oyun harici başka şeyler de yapacaksanız bilgisayar alın. Eğer PS5 üzerine biraz bütçe koyarsanız PS5'e gelmiş oyunları 1-2 sene sonra daha yüksek kalite oynarsınız. Bu arada attığınız linkte her şey tam değerine geliyor. Eğer Blu-ray oynatıcı kullanacaksanız attığınız link sizin için ideal. Eğer Blu-ray gerekmiyorsa benim attığım linkin üzerine bir kol, bir şarj istasyonu ve oyunları dijital olarak alırsanız Blu-ray'li versiyona karşı 3000 TL kazançtasınız. (Eğer Blu-ray oyun almayacaksanız.)
Edit
Bu arada Blu-ray'li bir versiyon buldum. Üzerine kalan şeyleri eklediğinizde 2000 TL kazançtasınız. Bu paraya Digital Edition satılıyor.
Çok teşekkürler tekrardan sanırım bilgisayar Alicam çünkü dediğin gibi aslında düşününce oyun dışında da işlerim olucak en iyisi bilgisayar hatta onun hakkında bir konu olusturucam şimdi tekrardan sağolasın yordum senide kusura bakma helal et hakkını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı