İnternet üzerinden fiyat farkı sebebiyle ithalatçı garantili PS5 almak istiyorum. Güvenilir, güncel olan PS5 hangi satıcıda acaba? Hangi serilerden almam gerekir, Slim mi fat mi tercih etmeliyim? Bu gibi sorularıma yanıt verirseniz çok memnun kalırım, iyi sosyaller.
Amazon buradan gönül rahatlığıyla alabilirsin, PlayStation oynayanların %50'si Slim kötü diyor kalanı iyi diyor bu yüzden ben link bırakıp gitmeyi tercih ediyorum, aralarınsa 2K fark var, o paraya da oyun alırsın.
Amazon buradan gönül rahatlığıyla alabilirsin, PlayStation oynayanların %50'si Slim kötü diyor kalanı iyi diyor bu yüzden ben link bırakıp gitmeyi tercih ediyorum, aralarınsa 2K fark var, o paraya da oyun alırsın.
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Standart Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Satıcı güvenilir gibi duruyor, Slim ve Fat arasında da çok bir fark yok. Slim biraz daha küçük ve 825GB yerine 1TB depolaması var.