PlayStation 5 nereden alınır?

yusuftttt

Decapat
Daha fazla  
Vatan Computer ve MediaMarkt'ta 36-37k arası fiyatlara sahip. Teknosa'da, Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde 25K'ya alabiliyorsun. Nereden almalıyım? Aradaki fiyat farkının sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
En ucuz burada, buradan alınabilir. Fiyat farkının sebebi de serbest piyasa oluşu. Sizin gibi şüphe edip "Oralarda pahalı, diğer sitelerde ucuz ise demek ki bir bit yeniği var." diyenlere satıyorlar 30'a 40'a.

Sony Türkiye garantili alacaksınız diyelim örnek verecek olursam en az 50 bin lira civarı oluyordur Pro versiyonları daha altları ithal maldır.

Şimdi şunu sorayım, ithalatçı garantili alınır mı?

Ben indirimden anpa grosstan aldım 20 bine dijital 1 ay önce İstanbul'dan büyük bir market zinciri teknolojik ürünler televizyonlar bazen geliyor oda indirimle hiçbir fark yok sorun da yok garanti de Bilkom garanti kağıdı çıktı yani sonnynin Türkiye disbüratörü.

Hocam bende bu aralar ps5 bakıyordum fakat ithalatçı garantili olanların yorumlarını okuyunca baya soğudum sizde bi bakın isterseniz.
Baktım hocam ve şuna karar verdim düşük bütçede Xbox series s alınır. Giderim garantili ürün alırım riske gerek yok.

Hocam bende bakıyorum ne alsam diye Bilkom garantisi ve ithalatçı garantisi arasında çok fark var gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…