Vatan Computer ve MediaMarkt'ta 36-37k arası fiyatlara sahip. Teknosa'da, Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde 25K'ya alabiliyorsun. Nereden almalıyım? Aradaki fiyat farkının sebebi nedir?
İthalatcı garanti demek garanti yok demek gibi bir şey ben zamnında PTT AVM'den ithalatcı garantili Redmi Note 10S aldım yurt dışı telefon yollamışlar.
Bütçeniz yetmiyorsa ithalatçı garantili alın. Gidip görerek alın internetten değil. Satan konsol mağazaları var. Alırken de cihazı kutudan çıkarın detaylı bakın ön usb-c ve arka hdmi portlarında çizikler var mı yoksa temiz mi diye. Genelde esnaflar cihazı kutusundan bir çıkartıyor aldıklarında yurt dışından getirirken bir sorundan mıdır nedir bilmiyorum ama. Açın cihazı ilk güncellemelerini yapın test edin cihazı. Gamepadini detaylı inceleyin sıfır mı diye. Çoğu esnaf bunları yapmayabilir siz isteyin yinede. Sonra ithalatçı garantili olduğu için ne kadar bir garanti verecek onu öğrenin. Kendileri destek sağlarsa daha iyi. Sonra alın cihazı güle güle kullanın. Ben bu söylediklerimi yaparak aldım 4 ay önce.