PlayStation 5 nereden alınır?

Kungfupanda123

Centipat
Arkadaşlar hemen bu akşam PS5 CD versiyon sipariş edeceğim. Birkaç sorum olacak sizlere.
1.Hangi firmadan almalıyım? (Hepsiburada ve Trendyol üzerinden alacağım)
2.CFI 2000 serisi ne demek.
3.Asya ve Avrupa cihazları arasında ne tür farklılıklar vardır ve hangisini önerirsiniz?
4.Hepsiburada üzerinden satın aldığım takdirde garanti konusunda sorun yaşar mıyım?
5.hangilerinde Türkçe dil ve uyumlu priz mevcuttur?
Sizce aşağıdaki linkten sipariş vermeli miyim değerli yorumlarınızı bekliyorum.

https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-5-slim-2-dualsense-pm-HBC00005PWUH0?magaza=Yasin Elektronik

1) Satıcının puanlaması yüksek olduğu takdirde her e-ticaret sitesinden alınabilir.
2) CFI Playstation'larda bulunan bir model serisidir. CFI 2000'de PS5 Slim modellerinde tabir edilir.
3) Asya ve Avrupa cihazları arasında hiçbir fark yok. Fabrikadan çıkan tüm modeller aynıdır. Sadece bölgeye göre dil ve güç kablosu farkı olur.
4) 1.soruda da dediğim gibi; puanlaması yüksek olan satıcı güvenilirliği artırır. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Bizzat zamanında Amazon üzerinden ben de ithalatçı garantili PS5 Slim Digital Edition almıştım ve bu zamana kadar bir sorun yaşamadım.
5) Bütün PS5'ler Türkçe dil desteğine sahip. Avrupa cihazlarında bizim kullandığımız yuvarlak uçlu cihazlar çıkıyor ancak Japonya ve İngiltere'de düz tip uçlar çıkıyor. Ha oldu da aldığınız cihazın güç kablosu düz tip çıktı, o zaman dönüştürücü ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Not: İthal gelen modellerde bazı satıcılar bizim kullandığımız standart yuvarlak uçlu güç kablosu koyabiliyor haberiniz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı