PlayStation 5 nereden alınmalı?

Erlok Grael

Femtopat
Daha fazla  
Normalde Meta Quest 3 almak istiyordum ama ailemin (özelliklede kardeşimin) yoğun ısrarları sonucu PlayStation 5 almaya karar verdim. Şöyle ki normalde yurt dışında ki bir akrabamıza aldırtacaktım ama bu sene gelemeyeceğini söyledi ve seneye geleceğininde bir garantisi yok. Bende 1+ yıl bekleyeceğime 5-6 bin liraya biraz daha pahalıya alayım diye düşündüm. Sorun şu ki zaten Amerika'dan alacağım diye bu konuyu pek düşünmemiştim ama yurt dışı işi yatınca konsolu nereden alacağım konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz? Pro ile ilgilenmiyorum GTA 6 zaten normal PS 5 de her halükarda çalışır (ayrıca 4K TV'de yok )

Bende araştırıyorum ve sonuç alamadım. İnternette satılan çoğu model ithalatçı garantili ve bazı satıcılar gönderirken sıfır ürün diye gönderip açılmış kutu gönderiyormuş. Yani yorumlarda öyle okudum ve güvenemedim. Bilkom garantili ürünler var teknosada vs. ama onlar da 5-6 bin TL fark var. Nereden ve kimden alacağım konusunda kararsız kaldım.

Hocam ben flytechnology den aldım cidden güvenilir kollar da orijinal paketlemede çok iyiydi 1 yıl oldu alalı şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım

Merhaba ben Teknosa'dan Slim modelini almıştım size de bunun gibi güvenilir mağazalardan Bilkom garantili almanızı tavsiye ederim ayrıca ithalatcı garantili cihazlara aldanmayın sizden fabrikasyon kusur bile olsa size kullanıcı hatası deyip sizden para talep edeceklerdir. Ek olarak size de Slim modelini tavsiye ederim çünkü aradaki hafıza farkı gerçekten hissediliyor.

Direk gidip elden mi almamı öneriyorsunuz? Öyle olunca da fiyat neredeyse yurt dışının iki katı seviyelerine çıkıyor

Dijital market dışında heryerden alabilirsin tanıdık Esnaf varsa daha sağlıklı olur . Yoksada güvenilir bul elden al garanti belgesi almayı unutma.

Esnafın vereceği garanti belgesi güvence sağlar ilerde bozulursa yaptırmazsa bi davaya bakar ki genelde tamir, değişim yaparlar ama PS5 çok bozulan bi makina değil

Hocam ben flytechnologyden aldım cidden güvenilir kollar da orijinal paketlemede çok iyiydi 1 yıl oldu alalı şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Kendi sitelerinde 2 DualSense + GTA 5 + orijinal şarj istasyonu dahil standart Slim 27.500 lira fiyat inanılmaz uygun ama bilemedim Trendyol'da sadece konsol ve kolu 32K'den falan koymuşlar.

Kendi sitelerinde 2 DualSense + GTA 5 + orijinal şarj istasyonu dahil standart Slim 27.500 lira fiyat inanılmaz uygun ama bilemedim Trendyol'da sadece konsol ve kolu 32K'den falan koymuşlar.
Yanlış siteye girmediysen gayet güvenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…