PlayStation 5 nereden alınmalı?

kadirsevim

Decapat
Daha fazla  
Selamunaleyküm arkadaşlar. PS5 almak istiyorum ancak Vatan'da vs fiyatlar 42.000 TL civarında ve tek kol olmasına rağmen. Bildiğinizi güvenilir sıkıntı olmayacak internet sitesi vs var mı? Veya vatan da bu fiyatlar normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Trendyol ya da Hepsiburada'dan yurt dışı al.

Yurt dışında sıkıntı olmaz mı hocam.

Sıfır olarak MediaMarkt, vatan vs. gibi yerlerden alınabilecek en son şey olduğunu düşünüyorum, paylaştığım bağlantıya bakabilirsiniz.

5
5 Pro

Hocam sıfır almak istiyorum ama piyasada 2 kol şarj istasyonu vs komple Max 30.000 TL vatan da falan 12.000 13.000 TL arada fiyat farkı oluyor asıl kafamı karıştıran da o vatandakinin farkı ne de bu kadar pahalı.

Selamunaleyküm arkadaşlar. PS5 almak istiyorum ancak Vatan'da vs fiyatlar 42.000 TL civarında ve tek kol olmasına rağmen. Bildiğinizi güvenilir sıkıntı olmayacak internet sitesi vs var mı? Veya vatan da bu fiyatlar normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

42000TL çok 32000TL'ye Slim var Teknosa'da, MediaMarkt'da, senin baktığın Pro olabilir. Güvenilir teknoloji satan yerlerden 30000TL civarında Slim bulursun.

hocam ben amazondan satın almıştım ucuza gelmişti ama ithalatcı tr garantisi olmuyo bozulursa 14 gün içinde iade edersin

Yurt dışında sıkıntı olmaz mı hocam.

Hocam sıfır almak istiyorum ama piyasada 2 kol şarj istasyonu vs komple Max 30.000 TL vatan da falan 12.000 13.000 TL arada fiyat farkı oluyor asıl kafamı karıştıran da o vatandakinin farkı ne de bu kadar pahalı.
Playstation 5 genel olarak sorun çıkaran bir cihaz değil. Yurtiçi cihaza o kadar para vermek bence gereksiz. Ben hem Ps5 hem de Ps5 Pro aldım yurtdışı, hiç sorunsuz kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı