T TTU Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 95 Çözümler 1 12 Mayıs 2024 #11 oynayancocuk dedi: İşte farklılık olabiliyor hocam ben sadece örnek verdim yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok anladım hocam teşekkürler yine de. Sadece o fiyatın aşağısını bulamadım ve keşke garanti geçerli olsa idi o zaman iyi bir opsiyon olabilirdi.
oynayancocuk dedi: İşte farklılık olabiliyor hocam ben sadece örnek verdim yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok anladım hocam teşekkürler yine de. Sadece o fiyatın aşağısını bulamadım ve keşke garanti geçerli olsa idi o zaman iyi bir opsiyon olabilirdi.
O oynayancocuk Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #12 TTU dedi: Yok anladım hocam teşekkürler yine de. Sadece o fiyatın aşağısını bulamadım ve keşke garanti geçerli olsa idi o zaman iyi bir opsiyon olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri linkinden bakabilirsiniz satın alan bazı kişiler yorum da yapmış okuyabilirsiniz de. oynayancocuk dedi: Hocam isterseniz Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri linkinden bakabilirsiniz satın alan bazı kişiler yorum da yapmış okuyabilirsiniz de. Genişletmek için tıkla... Ayrıca isterseniz Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri linkinde böyle bir hali de var farklı bir satıcıda.
TTU dedi: Yok anladım hocam teşekkürler yine de. Sadece o fiyatın aşağısını bulamadım ve keşke garanti geçerli olsa idi o zaman iyi bir opsiyon olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri linkinden bakabilirsiniz satın alan bazı kişiler yorum da yapmış okuyabilirsiniz de. oynayancocuk dedi: Hocam isterseniz Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri linkinden bakabilirsiniz satın alan bazı kişiler yorum da yapmış okuyabilirsiniz de. Genişletmek için tıkla... Ayrıca isterseniz Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri linkinde böyle bir hali de var farklı bir satıcıda.