PlayStation 5 oyun önerisi

Skynel

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler dostlar selamlar bitirdiğim oyunları alta yazıyorum ona göre oyun önerisinde bulunursanız sevinirim tercihim PS5 oyunu olmasıdır en azından ona göre upgradelenmiş olmasıdır.

-GoW
-TLOU2
-Death Stranding directors cut.
-Spider-Man PS4.
PS5'de upgradelenmiş adamakıllı oynadığım buradan tek oyun Death Stranding oldu oyun önerilerinizi bekliyorum.
Birden fazla oyun önerebilirsiniz belki hesap olarak alırsam ucuza gelebilir.

Demon's Souls, Horizon forbidden West, Resident Evil Village, Black Ops Cold War attığım oyunlardan birkaçı daha çıkmadı.

Demon's Souls hakkında yorum yaptım hocam Village'i bitirdim Cold War çok kısa diye biliyorum tıpkı miles morales gibi değer mi verdiğim para ona endişeleniyorum Horizon'ın ilk oyunu hoşuma gitmemişti bu oyunu sever miyim?
İndirimi beklemek daha iyi olur.
Hesap olarak bazı sitelerden ucuza alabilirim belki 250TL civarına

Demon's Souls hakkında yorum yaptım hocam Village'i bitirdim Cold War çok kısa diye biliyorum tıpkı miles morales gibi değer mi verdiğim para ona endişeleniyorum Horizon'ın ilk oyunu hoşuma gitmemişti bu oyunu sever miyim?

Hesap olarak bazı sitelerden ucuza alabilirim belki 250TL civarına.

Hocam sevebilirsiniz fragmanını izleyin bir de oynanış videosuna azıcık göz gezdirin severseniz alırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı