PlayStation 5 Pro alınır mı?

0aege0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda PS 5 almak istiyorum ama hangisi olacağından kararsizim. Ben Slim düşünüyorum Pro ile yaklaşık 20k fiyat farkı Slim iyi midir yoksa Pro alınır mı? Düşüncenizi belirtirseniz çok sevinirim sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro iyidir tabii ki, ama bütçeyi yükseltmeye gerek yok. Maddi sıkıntı yoksa al direkt Pro. PS5 Slim de alabilirsin. Yeterli olur. Bence 20k fiyat farkına gerek yok. Yurt dışından alırsan daha iyi olur Pro.

Yani kral maddi durum o kadar iyi değil çünkü PS yanında telefonda alacağım o yüzden Slim yeterli olur diye düşünüyorum sence ne yapabilirim?

Slim yeterli ancak yurt dışından getirilmiş sarı sitedeki PS5 Pro'ları 30-35 arasında bulup alabilirsiniz. PS5 Pro, gelecek 3. parti ve 1. parti oyunlarda olsun aynı zamanda GTA 6'da olsun farkını ortaya koyacaktır bir 10k fark verip Slim yerine Pro alın derim o yüzden. TR fiyatını hak etmez. 35K üstü tek kuruşu da hak etmez. Ama 30-35 arasında bulursanız kaçırmayın derim.

Slim yeterli ancak yurt dışından getirilmiş sarı sitedeki PS5 Pro'ları 30-35 arasında bulup alabilirsiniz. PS5 Pro, gelecek 3. parti ve 1. parti oyunlarda olsun aynı zamanda GTA 6'da olsun farkını ortaya koyacaktır bir 10k fark verip Slim yerine Pro alın derim o yüzden. TR fiyatını hak etmez. 35K üstü tek kuruşu da hak etmez. Ama 30-35 arasında bulursanız kaçırmayın derim.
Kanka sahibinden falan güvenemiyorum çünkü slim alırsam yanında iphone almayı düşünüyorum bütçe baya düşüyor o yüzden düşünceni bir daha alabilir miyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı