PlayStation 5 Pro alınır mı?

Kankam yurt dışında tanıdık yok o kadar niye beklim ki Slim burada ithataci 25K geriye de alabilirim ki

O zaman 25K PS'e bayacaksan güzel bir iPhone alma imkanın olmuyor. 25K ile hangi IPhone'u almayı planlıyorsun ciddi soruyorum. 11-12 falan deme dedem yaşında telefonlar. Son kez tavsiye veriyorum gerisini sana bırakıyorum, şu kanka lafını da kaldır.
25K slime vermek yerine 30-35k arasında bir PS5 Pro al. Geri kalan 15-20k ile ya Samsung s serisi bir cihaz önerisi yapalım ya da illa iPhone dersen para biriktir daha sonra al yüksek modelli Pro serisi cihaz al derim. iPhone'da Pro serisi dışında cihaz alınmaz.

O zaman 25K PS'e bayacaksan güzel bir iPhone alma imkanın olmuyor. 25K ile hangi IPhone'u almayı planlıyorsun ciddi soruyorum. 11-12 falan deme dedem yaşında telefonlar. Son kez tavsiye veriyorum gerisini sana bırakıyorum, şu kanka lafını da kaldır.
25K slime vermek yerine 30-35k arasında bir PS5 Pro al. Geri kalan 15-20k ile ya Samsung s serisi bir cihaz önerisi yapalım ya da illa iPhone dersen para biriktir daha sonra al yüksek modelli Pro serisi cihaz al derim. IPhone'da Pro serisi dışında cihaz alınmaz.

Öncelikle sakin ol terbiyemizi bozmayalım hatam varsa af ola ama iPhone 13 olarak düşündüm 30K Slim de 20K 50K oluyor ama arada kaldığım olay şu Pro 35K iPhone 30K toplam 65K oluyor, olay bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sakin ol terbiyemizi bozmayalım hatam varsa af ola ama iPhone 13 olarak düşündüm 30K Slim de 20K 50K oluyor ama arada kaldığım olay şu Pro 35K iPhone 30K toplam 65K oluyor, olay bu.

Bende diyorum ki 13 alma, 2. el 13 Pro ve üzeri Pro cihazlar al. PS5 Pro alıp biraz zaman sonra iPhone al. Veya Slim de alsan yine 13 alma. Çok pişman olursun ve 30k paran da çöp olur. Üste biraz daha ekleyip Pro serisi cihaz al. Ya da yurt dışına yönelmek istersen sana yurt dışı kayıtsız kullanım şeklini anlatayım. Buradan 13 alacağına yurt dışından 15 Pro, 15 Pro Max vs al.

Bende diyorum ki 13 alma, 2. el 13 Pro ve üzeri Pro cihazlar al. PS5 Pro alıp biraz zaman sonra iPhone al. Veya Slim de alsan yine 13 alma. Çok pişman olursun ve 30k paran da çöp olur. Üste biraz daha ekleyip Pro serisi cihaz al. Ya da yurt dışına yönelmek istersen sana yurt dışı kayıtsız kullanım şeklini anlatayım. Buradan 13 alacağına yurt dışından 15 Pro, 15 Pro Max vs al.

Ya bilmediğim için soruyorum ikinci ele nasıl bu kadar güveniyorsunuz bir de az para değil yani.

Ya bilmediğim için soruyorum ikinci ele nasıl bu kadar güveniyorsunuz bir de az para değil yani.

Konuştuğumuz telefon iPhone 7,6 değil ki piyasada en temizi bile 5. el olmuş, milletin ellerinde, ceplerinde tost olmuş muamelesi yapalım. 13 Pro dediğim cihaz daha 3 yaşında. Yani o cihazı ilk çıktığında birisi alsa bile daha garantisi zaten 1 sene önce bitti. Veya 2. el 14 Pro, 15 Pro da önerdim sana bütçen artarsa. Onlar da daha henüz 2 ve 1 yaşında cihazlar. O sebepten ilk sahibinden, kutusu, faturası varsa değişeni yoksa neden alınmasın gayet de alınır. 2. ele çekincen varsa sıfır ama yurt dışı önereyim diyorum?

Kanka sahibinden falan güvenemiyorum çünkü Slim alırsam yanında iPhone almayı düşünüyorum bütçe bayağı düşüyor o yüzden düşünceni bir daha alabilir miyim?

Slim al zengin olmadığın sürece Pro'ya o para verilmez (garantili olanlar).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı