PlayStation 5 Pro alınır mı?

Şu an elimde Alienware AW2724DM var. Onu mu kullanmalıyım yoksa masraf mı illa? Ve attığım TV zorlarayarak alabileceğim bir TV ben uygunları varsa bu idare eder bu güzeldir tarzında istemiştim ama eğer bütçem çıkarsa ilk attığınız LG'ye bakma şansım var. Samsung dışı çok bakmadım almayacağım diye.

Hocam cevap var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam size sonda attığım TCL modeli 38.000 TL bandında. Bütçeyi fazla zorlamak istemiyorsanız o modeli düşünebilirsiniz. TCL iyi markadır.

Hocam size sonda attığım TCL modeli 38.000 TL bandında. Bütçeyi fazla zorlamak istemiyorsanız o modeli düşünebilirsiniz. TCL iyi markadır.

Benim bu monitörümde var mı bu özellikler peki? VRR vs. anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam baktığımda sadece VRR yok sizin monitörde. Onun dışında 2K üzerinde neredeyse her şey mevcut.

İnceleme: Alienware AW2724DM monitör incelemesi hocam bu konuda var denilmiş epey sitesinde de var diyor?

Hocam baktığımda sadece VRR yok sizin monitörde. Onun dışında 2K üzerinde neredeyse her şey mevcut.

Hocam son sorum var gerçekten içim el vermiyor 58bin vs

TCL 55C655GTVpro bu model nasıldır acaba karşıma çıktı güzel geldi bana​

TCL 65T6C 65​

@maviplanet hocam banada Max 57.000TL bütçeli 2 adet TV önerme şansınız var mı başka konuda gördüm oraya rahatsızlık vermek istemedim PS5 Pro için odama alacağım dizi film de izlemeyi düşünüyorum orta yüksek bütçe(57.000TL) olarak yapma şansınız var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…