PlayStation 5 Pro beklenir mi?

Fake Rfue

Hectopat
Daha fazla  
PlayStation 5 almak istiyorum ama Pro çıkacak yıl sonuna doğru. Sizce fiyatı ülkemizde ne kadar olur? Beklesem de fiyatı çok uçuksa alamayabilirim. Slim alıp geçmek mi mantıklı yoksa Pro beklenmeli mi? Son olarak aralarında ne kadar bir performans farkı olur?

Slim ile Pro arasında dağlar kadar olmasa da uçuk derecede fiyat farkı var, beklemeden Slim ya da Digital alın derim.

50K'yı geçmez diye düşünüyorum ya da o civarlarda olabilir. Eğer bütçenizi pek zorlamaz ise beklerin derim.

Tahminimce 35-40 k si var bence beklemeyin slim alın

ps5 pro 40k olur 2-3 ay daha beklemeni saymıyorum bile Slim al geç bende Slim aldım 2 gun once Amazon'da Prime ile 18.500'e aldım fırsatı gorunce hemen aldım zaten istiyordum.

ps5 pro 40k olur 2-3 ay daha beklemeni saymıyorum bile Slim al geç bende Slim aldım 2 gun once Amazon'da Prime ile 18.500'e aldım fırsatı gorunce hemen aldım zaten istiyordum.
Evet aradaki aşırı bir güç farkı da yok aynı neslin konsolları ama fiyatı çok daha pahalı olacak

Aralarında ciddi bir güç farkı olur. Ps 4 - Ps4 ro arasındaki farktan daha büyük bir fark olacağı kesin ve 4k çözünürlükte 60 fps yi standart hale getirecektir.

Maks 30 k civarı verebilecek durumdaysan beklemene gerek yok çünkü PS5 Pro'nun en iyi ihtimalle Türkiye'de satış fiyatı 40 k üstü olur. Eğer yurtdışından getirme imkanın varsa yarı fiyatına getirtebilirsin.

Bununla birlikte, PS5 Slim alsan da pişman olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta ikisi de aynı neslin konsolu ve Ps5 Slim'e de Ps5 Pro'ya gelecek tüm oyunlar gelecek.

Şuan PS 5 4k de 30 fps veriyor pro da da herşeyde kesin 4k 60 fps verir arada aman aman güç farkı gözükmüyor yani ama dlss benzeri bir teknoloji gelişecek dedikoduları çıktı gerçek mi bilmiyorum ama öyle birşey olursa fiyatine değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…