PlayStation 5 Pro beklenir mi?

Gerçekten gerek yok bence hocam iki katı fiyat vermeye.

PS5 Pro 40k olur 2-3 ay daha beklemeni saymıyorum bile Slim al geç bende Slim aldım 2 gun once Amazon'da Prime ile 18.500'e aldım fırsatı gorunce hemen aldım zaten istiyordum.

Geçen çift kollusu 21k olmuştu Amazon'da indirimle. Kaçırmasam iyiydi

PS5 yeterli Pro çıksada oyun yok GTA 6 içinde Pro alınmaz fat, Slim kasa çek keyfine bak PS4 devri gibi olmaz bu nesilde çünkü dahs gücünü tam göremedik.

Ancak Sony PS5 1080-60FPS kaldıracak olsa bile bu modu Pro satsın diye Pro'ya 60FPS getirirse bir daha yüzüne bakmam sadece GTA 6 için değil önümüzde çıkacak birkaç oyun için geçerli.

Zaten Pro çıkınca karaborsada olacak piyasası 6-7 aya normale düşecektir o zaman alınırsa alınır.

Hocam en az 38'den başlar fiyatı. Diskli Slim model alın.

Temmuz'da o fiyattan alamadım. 19200'e 1.5 ay önce alabildim.

Evet şu an acayip iyi fiyatlara satıldı hocam sanırsam en guvenilir ve en uygun fiyat bu teklifti

Hocam 50k çok ya ben maksimum 30k verebilirim.

Hocam sizce CD'li versiyon mu alınmalı dijital mi?

Bence CDli alın çünkü PS4 oyunları 5 dede çalışıyor ve fiyatları çok uygun oluyor dijştal oyun almak istediğinizde 2 3 bazı oyunlaar 4 bine kadar çıkıyor ancak aynı pyunları 2. el şeklinde yarı fiyatına bulunabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…