PlayStation 5 Pro mu almalı, yoksa PS6 mı beklemeli?

ffriztche

Centipat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere GTA 6 ertelendi ve bu da beni "acaba PS5 Pro GTA 6-yı iyi çalıştıra bilecek mi?" diye sorgulamaya itti. Sizce PS5 Pro bundan sonra gelecekteki oyunları kaç sene iyi çalıştırır? Witcher 4, GTA 6 gibi 1,2 sene sonra çıkması beklenen oyunlarda 60 FPS verebilir mi?

PS de verir endişen olmasın. Bu arada GTA6 yı ertelemelerinin sebebi konsoldan kaynaklı " acaba çalıştırır mı " sorusu değil.

Görmediğimiz 50 sene sonrasının grafikleri olmayacak nede olsa. Gözünüzde fazla büyütüp beklentiyi arşa çıkarmayın. Hayal kırıklığı olur sonra.

Bence PS6 beklenmeli. PS5 tırt. GTA 6'da falan çöker o konsol.

Yani çok bir fark olmaz mı diyorsun? Çünkü PS3 mesela GTA5 i çok kötü çalıştırırken PS4 de toparladılar. Aynı vaka yaşansın istemiyorum.

PS6 gelse n'olur? Oyunlar yine aynı oyunlar.
Witcher 4 gibi gelecekte çıkacak oyunları tabii ki daha iyi çalıştırır diye düşünüyorum. PS5 Pronun desteğini erkenden keserler mi diye söyledim.

Cilala parlat cilala parlat mantığı ha. Remastered, remake.
Teknoloji artık eskisi kadar heyecanlandırmıyor. Konsollar ufak ufak güncellenip (RT hariç) yeni ismiyle piyasada ama oyunlar yine aynı. PC'lerde donanımlar güçleniyor çoğu zaman ama tomarla para verip oynadığın oyuna +10FPS katmaktan başka artısı olmuyor. Telefonu güncelliyorsun bir üst nesil işlemciye geçiyorlar ama performansta hissedilebilir hiçbir değişim yok.
Sözün özü son birkaç yılda üst modeli kovalama çabasını pek anlayamıyorum.

Konu başlığındaki soruya gelecek olursak konsollarda -bence- yüksek kare hızı almaya gerek yok. Koltuğunda rahat rahat uzanırken TV uzakta iken FPS'nin pek bir önemi kalmıyor. Ben arkadaşımın yerinde olsam PS5 alabilirdim. İlla da yeni nesil almak istiyorsam PS6'yı beklerdim.
Witcher 4 gibi gelecekte çıkacak oyunları tabii ki daha iyi çalıştırır diye düşünüyorum. PS5 Pronun desteğini erkenden keserler mi diye söyledim.

Ps3 2006 da, GTA 5 2013 de çıktı. 2013 model oyunun 7 sene önce çıkan konsolda teklemesi normal değil mi?

Gta6 yüksek ihtimal 2026 da çıkacak. Ps5 Pro ise daha dün çıktı sayılır.

Ps5 Pro gta6 yı güle oynaya çalıştırır, aynı şekilde ps5 de.

Merak edeceğin 60fps çalıştırır mı sorusu değil de, acaba GTA 6 yı 120 FPS çalıştırır mı olmalı.

Çünkü günümüzün en büyük sorunu güçlü konsol var ama oyun yok.

Katılıyorum. %5-10 performans artışı ile her sene cihaz çıkarır oldular. Müşteriler de buna alıştı her sene cihaz bekler oldu ama fark ortada.

Bu saatten sonra beni ne PC ne de ps5 heyecanlandırıyor. Beni heyecanlandıran tek şey VR teknolojisi.

" Ready player one " filmindeki gibi bir deneyim gelmediği sürece GTA6 değil GTA 66 bile çıksa sarmaz.

Doğru söylüyorsun. Bu konuyu açıp bu soruyu sormamın sebebi 2018 de PS4 slim alıp sonrasında Pro almadığım için baya pişman olmamdı, çünkü çoğu oyunda PS4 slimin performansı çok daha kötüydü Prodan. O yüzden şimdi şuanki teknolojinin en iyisini almaya çalışıyorum imkân dahilinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…