PlayStation 5 Pro mu PC yükseltmek mi daha mantıklı?

Bende hali hazırda PS5 Pro ve 4070S var. konsol olmasa da olur. 4070ti S'e geçmek de gereksiz. Paranızı farklı alanlarda değerlendirmeniz daha mantıklı olur. Bence.

PS5'de oynayacağınız oyunlar kısıtlı, bir hevesle biraz oynayıp salıyor insan, kartı yükseltmeniz mantıklı gibi, fiyatların artacağı veya düşeceğini bilemediğim için hemen al diyemem. kartlar biraz gereksiz pahalı şu an.

Benim değil. Yurt dışında bir arkadaş için aldım da geçici olarak test ve kullanma deneyimi yaşıyorum. O yüzden zaten alasım geldi. 4K monitörüm olduğu için 4070 Ti Super daha mantıklı olur diye düşündüm. Yani şu an bende 3060 var 4070 Ti Super'e geçeceğim gibi düşünün.

Oyun alışkanlığına bağlı bu durum. Eğer odanda güzel bir tv varsa, performans takıntın yoksa, oyunlara ayar çekmeden direkt oynamak istiyorsan ve en önemlisi arkana yaslanıp oyun oynamak istiyorsan kesinlikle ps5. Ama slim al, pro değil.

Eğer klavye mouse olmadan yapamam, oyun ayarlarını istediğim gibi değiştirmek istiyorum ve en önemlisi mod yapmak istiyorum dersende bilgisayara upgrade çek.

İki platformda da aylık üyelikle oyun oynanıyor o yüzden para bence çok sıkıntı değil çalışan birisi için.

3060'ı satıp 2. el bir PS4 veya 5 bakabilirsin aslında.

Kardeşim özellikle PC almanı öneririm çünkü PS5 de ki oyunların hepsi var neredeyse PC de sadece özel oyunlar PS özel çıkan 1 2 oyun dışında onları da boş ver 5 oyun oynayamazsan 100 oyun oynarsın PC de hem PS5 oyunlar pahalı bildiğim kadarıyla kırılmadı yani pahalı olacak oyunlar ve PS5.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…