Yani playstationun oyun kutupahanesi daha iyi xboxdan daha iyi exlucus oyunlari var ama dersenki ben 2700 tl vercem senin kararin ama bu zamlara bence online oyuncu değilsen kırık ps4 daha iyi
Yani playstationun oyun kutupahanesi daha iyi xboxdan daha iyi exlucus oyunlari var ama dersenki ben 2700 tl vercem senin kararin ama bu zamlara bence online oyuncu değilsen kırık ps4 daha iyi
Şuan esnaftan dijital PS5 alsan 16K Series X alsan 19K arada 3 bin lira fark var o paraya 2 yıllık extra üyelik alınır yıllık satın alımlarda aylığı uyguna geliyor bütçe varsa alın daha önce konsol almadıysanız PS5 2.5 sene oyalar PS4 oyunları çok fazla
Alınır hocam. Series S de 4K görüntü yok. Performans düşük. Ama @Aspect15'nın dediği gibi Series X'e bakabilirsiniz. Eğer oyuna fazla para vermek istemiyorsanız Xbox alın. PS Plus hep Game Pass'den geride kalacaktır ama PS kol açısından ve özel oyun açısından daha iyi. Ve daha geleceğe dönük olacaktır çünkü PS yeni özelliklerle yolda.
Hocam türkiyedeki en üst paket yurtdışı ile aynı değil. Bir de ps plus sadece ps de olduğu için. Yani yoksa oyun anlamında daha iyi yere gelecektir elbet. Ama xbox her ülkeye aynı paketi veriyor ve hem pc hem de konsolda var. Yoksa ben de ps plus oyun konusunda gamepassi geçeceğini düşünüyorum.