xhanxgen Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #11 dorukturco dedi: Zevk alabilir miyim sizce.? Genişletmek için tıkla... Az çok ingilizceniz varsa zevk alırsınız Ama hiç ingilizceniz yoksa biraz zor
dorukturco dedi: Zevk alabilir miyim sizce.? Genişletmek için tıkla... Az çok ingilizceniz varsa zevk alırsınız Ama hiç ingilizceniz yoksa biraz zor
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 14 Ekim 2023 #12 dorukturco dedi: Zevk alabilir miyim sizce.? Genişletmek için tıkla... Sadece oynanışı bile zevkli ama hikayesi enfes olan bir oyun sonuçta. Eğer hikayeyi anlayacak kadar bilmiyorsanız oyundan pek tatmin olmazsınız.
dorukturco dedi: Zevk alabilir miyim sizce.? Genişletmek için tıkla... Sadece oynanışı bile zevkli ama hikayesi enfes olan bir oyun sonuçta. Eğer hikayeyi anlayacak kadar bilmiyorsanız oyundan pek tatmin olmazsınız.
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 14 Ekim 2023 #13 Alp Ayan dedi: Sadece oynanışı bile zevkli ama hikayesi enfes olan bir oyun sonuçta. Eğer hikayeyi anlayacak kadar bilmiyorsanız oyundan pek tatmin olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Başka önerebileceğin Türkçe dil destekli hikayeli oyun var mı acaba?
Alp Ayan dedi: Sadece oynanışı bile zevkli ama hikayesi enfes olan bir oyun sonuçta. Eğer hikayeyi anlayacak kadar bilmiyorsanız oyundan pek tatmin olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Başka önerebileceğin Türkçe dil destekli hikayeli oyun var mı acaba?
xhanxgen Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #14 dorukturco dedi: Başka önerebileceğin Türkçe dil destekli hikayeli oyun var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ps5 için mi?
dorukturco dedi: Başka önerebileceğin Türkçe dil destekli hikayeli oyun var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ps5 için mi?
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 14 Ekim 2023 #15 xhanxgen dedi: Ps5 için mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 14 Ekim 2023 #16 dorukturco dedi: Başka önerebileceğin Türkçe dil destekli hikayeli oyun var mı acaba? Genişletmek için tıkla... 1. Parti Sony oyunlarının çoğunluğu Türkçe dil desteğine sahip eğer oynamadıysanız onları oynayın. Yeni çıkanlardan ise Baldur's Gate 3 var türüne bi göz atın severseniz en az 150 saat oynanış süresi var ve birden fazla kere oynamaya da çok müsait.
dorukturco dedi: Başka önerebileceğin Türkçe dil destekli hikayeli oyun var mı acaba? Genişletmek için tıkla... 1. Parti Sony oyunlarının çoğunluğu Türkçe dil desteğine sahip eğer oynamadıysanız onları oynayın. Yeni çıkanlardan ise Baldur's Gate 3 var türüne bi göz atın severseniz en az 150 saat oynanış süresi var ve birden fazla kere oynamaya da çok müsait.
xhanxgen Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #17 dorukturco dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam grafikleri çok iyi değil ama alan wake remastred önerebilirim türkçe dil desteği istediğiniz için xhanxgen dedi: Hocam grafikleri çok iyi değil ama alan wake remastred önerebilirim türkçe dil desteği istediğiniz için Genişletmek için tıkla... Çok bilinen oyunları oynadığınızı düşünerek yaptım bu yorumu oynamadıysanız last of us, god of war benzeri oyunları oynayın
dorukturco dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam grafikleri çok iyi değil ama alan wake remastred önerebilirim türkçe dil desteği istediğiniz için xhanxgen dedi: Hocam grafikleri çok iyi değil ama alan wake remastred önerebilirim türkçe dil desteği istediğiniz için Genişletmek için tıkla... Çok bilinen oyunları oynadığınızı düşünerek yaptım bu yorumu oynamadıysanız last of us, god of war benzeri oyunları oynayın
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 14 Ekim 2023 #18 xhanxgen dedi: Hocam grafikleri çok iyi değil ama Alan Wake remastred önerebilirim Türkçe dil desteği istediğiniz için. Çok bilinen oyunları oynadığınızı düşünerek yaptım bu yorumu oynamadıysanız Last of Us, God of War benzeri oyunları oynayın. Genişletmek için tıkla... Alıyorum bunu şimdi kaç saate biter acaba?
xhanxgen dedi: Hocam grafikleri çok iyi değil ama Alan Wake remastred önerebilirim Türkçe dil desteği istediğiniz için. Çok bilinen oyunları oynadığınızı düşünerek yaptım bu yorumu oynamadıysanız Last of Us, God of War benzeri oyunları oynayın. Genişletmek için tıkla... Alıyorum bunu şimdi kaç saate biter acaba?
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ekim 2023 #19 İngilizce varsa kesinlikle oynayın İngilizce yoksa GoW Spider-Man Days Gone gibi oyunlar daha iyi olur.
İngilizce varsa kesinlikle oynayın İngilizce yoksa GoW Spider-Man Days Gone gibi oyunlar daha iyi olur.
xhanxgen Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #20 dorukturco dedi: Alıyorum bunu şimdi kaç saate biter acaba? Genişletmek için tıkla... Alan wake soruyorsanız 8 9 saat oynanışı var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu vidyoya bakabilirsiniz
dorukturco dedi: Alıyorum bunu şimdi kaç saate biter acaba? Genişletmek için tıkla... Alan wake soruyorsanız 8 9 saat oynanışı var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu vidyoya bakabilirsiniz