PlayStation 5 sahibi Xbox almalı mı?

Alperen3446

Megapat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, elimde RX 570 ve i5 7400'lü bir masaüstü sistem ve 3 ay önce satın almış olduğum PlayStation 5'im var. Bilgisayarım eski olduğu için ve çok da güçlü olmadığı için oyun oynama kısmını konsol üzerinden hallediyorum. PlayStation 5 özel oyunlarını bitirmek üzereyim dolayısıyla yeni oyunlar satın alıp oynamak istiyorum ama bildiğiniz üzere PS Store çok pahalı bu yüzden PS 5 yanına ikinci el Xbox Series S almayı düşündüm ama, gerek Xbox gerek game Pass hakkında pek bilgi sahibi değilim. Şunu sormak istiyorum; alacağım ikinci konsolu 1440p monitörüme bağlamayı PS5'imi de 4K televizyona bağlamayı düşünüyorum. Grafik ve performans konusunda 1440p 60 FPS olarak grafik kalitesinde sizce Series S PS 5'in çok gerisinde kalır mı yoksa biraz daha para biriktirip Xbox Series X almaya gerek var mı? Dediğim gibi sadece 1440p monitörümde kullanmayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 ve sistemini sat 25-30k ya üstüne de biraz para ekle git 2K için 7800XTli bir sistem çek. Ne dert kalır ne tasa ne de şunu oynarım bunu oynamam derdi.

Zaten hem Xbox exc hem de PS exc PC'ye geliyor. Yerinde olsam böyle yapardım.

Hocam yorumunuz icin tesekkur ederim ama bilgisayarimi satmayi düşünmüyorum, 8 yildir bende oldugu icin artik duygusal bir bag kurdum diyebilirim

Hocam yorumunuz icin tesekkur ederim ama bilgisayarimi satmayi düşünmüyorum, 8 yildir bende oldugu icin artik duygusal bir bag kurdum diyebilirim
O halde ikinci el series x kovalayın derim. Temiz kutulu faturalı vs...

Sıfır ithalatçı da olabilir. Şahsen ithalatçı firmalara güvenmek de zor çoğu kullanılmış ya da açılmış ürünler oluyor.

Yani onu da satıcı olarak araştırıp almak lazım.

Series S kullanıyorum ve gayet memnunum. Eğer bütçe sıkıntısı varsa Series S al gitsin. X ile çok bir fark yok bana göre. En fazla ne olabilir yani aynı oyun sonuçta

Series S kullanıyorum ve gayet memnunum. Eğer bütçe sıkıntısı varsa Series S al gitsin. X ile çok bir fark yok bana göre. En fazla ne olabilir yani aynı oyun sonuçta

Farkı 1080p de anlamazsınız eğer 4K bir TV veya monitör de kullanırsanız farkı çok net görürsünüz bunun için tabii Series X şart sizin görmeniz için.

Bu tabi series s alınmaz demek değil bütçe kısıtlı ise alinir.

Dediğim gibi 1440p 27 inç monitörüm de kullanmayı planlıyorum hocam sizce fark ne kadar hissedilir

Dediğim gibi 1440p 27 inç monitörüm de kullanmayı planlıyorum hocam sizce fark ne kadar hissedilir

Fark hissedilir fakat öyle aman aman hissedilmez. İthalatçı garantili Series S alabilirsiniz fazla para vermek istemiyorsanız.

PC de var zaten Series S al geç ama 16kdan fazla vermemeye çalış.

Deneyim açısından bir fark olacağını sanmıyorum. İlk gördüğünde daha güzel gelir ama sonradan alışırsın o görüntüye. O yüzden sonuç aynı demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…