İyi günler iyi sosyaller herkese ailem ikinci el ve internet alışverişine sıcak bakmıyor Slim veya PS5 ikisinden birine geçmeyi düşünüyorum internet fiyatları Slim için 29.000 gözüküyor mağazada aynı fiyata bulabilir miyim? Almak ne kadar mantıklı?
İyi günler iyi sosyaller herkese ailem ikinci el ve internet alışverişine sıcak bakmıyor Slim veya PS5 ikisinden birine geçmeyi düşünüyorum internet fiyatları Slim için 29.000 gözüküyor mağazada aynı fiyata bulabilir miyim? Almak ne kadar mantıklı?
En ucuz PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 19.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yurt dışı sıfır PS5 Pro alın derim. 30-35 aralığında sarı sitede esnaf arkadaşlardan alabilirsiniz. Hem 1 yıl garanti hem de önümüzdeki 3 sene GTA 6 ve diğer oyunlarda farkını görürsünüz.
Yurt dışı sıfır PS5 Pro alın derim. 30-35 aralığında sarı sitede esnaf arkadaşlardan alabilirsiniz. Hem 1 yıl garanti hem de önümüzdeki 3 sene GTA 6 ve diğer oyunlarda farkını görürsünüz.
Yurt dışına siz çıkmayın. Sarı siteyi açın yurt dışından getirilmiş cihazları alın demek istedim hocam. Aynı paraya Prosunu alıyorsunuz bence 29K artık 4-5 yaşındaki PS5 için çok. Bilkom garanti şart değilse ve illa PS5 istiyorsanız 20k bandında ithalatçı alabilirsiniz.
PS5 Pro'ya GTA'da 60 ,PS5'te 30 verirlerse büyük rezillik çıkar, sony ile rockstarın el ele vererek oyuncuların paralarına tecavüz etmesi anlamına gelir 800 dolar konsol + 100 dolar oyun
PS5 Pro'ya GTA'da 60, PS5'te 30 verirlerse büyük rezillik çıkar, Sony ile Rockstar'ın el ele vererek oyuncuların paralarına tecavüz etmesi anlamına gelir 800 dolar konsol + 100 dolar oyun
Rezillik falan çıkmaz, rakibi Xbox ara nesil konsola bile gitmedi GTA 6'yı düşünüp Sony hususi bu oyun için yaptı zaten konsolu. Tekel olan bir firma, rekabetin olmadığı yerde yani istediği fiyatı biçer kendi ticari kârını düşünür, vatandaş umurunda olmaz. PS5 Pro'yu alana GTA 6'yı da zorla satmıyorlar. Ben sağlam optimize ile düz PS5'in bile Low- medium ayalarda 1080P'den verebileceğine inanıyorum. Sadece “yüksek çözünürlük” takıntılarından vazgeçmeleri gerek.