A AMDİslemci Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 571 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Bu şekilde bu sorunu olan var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu şekilde bu sorunu olan var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #2 Tıkırtı normal durmuyor ama geri kalan sesler normal.
pedroz_1999 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 10.173 Makaleler 19 Çözümler 183 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ana PC: Ryzen 5 5600 MSI RTX 4060 Ti 8 GB 16 GB DDR4 RAM MSI B550M PRO-VDH WIFI 1 TB KIOXIA M.2 SSD MSI A750GL 750W MSI M100R Kumpir: i7 3770 MSI GT 1030 GDDR5 8 GB DDR3 RAM ASUS P8H61M-LX R2.0 480 GB KIOXIA SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Kumpir V2: i3 540 MSI RX 550 2 GB 8 GB DDR3 RAM ASUS P7H55M-LX 120 GB SSD Frisby Slim kasa 300W PSU (165 Hz monitör, Creative A320 ses sistemi, Rampage R74 klavye, Glorious Model O fare, 1000 Mbps internet) = Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #3 Bu ses bana hiç normal gelmedi. Traktör gibi ses çıkarıyor resmen. Eski bilgisayarlardaki CD/DVD ROM'larda da bazen bu tür ses sorunları yaşanıyordu. Servise göndermenizi öneririm. Muhtemelen bu ses ile birlikte titreşim de oluşuyordur. Titreşimden dolayı içerisine takılan CD'ler zarar görebilir.
Bu ses bana hiç normal gelmedi. Traktör gibi ses çıkarıyor resmen. Eski bilgisayarlardaki CD/DVD ROM'larda da bazen bu tür ses sorunları yaşanıyordu. Servise göndermenizi öneririm. Muhtemelen bu ses ile birlikte titreşim de oluşuyordur. Titreşimden dolayı içerisine takılan CD'ler zarar görebilir.
A AMDİslemci Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 571 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #4 pedroz_1999 dedi: Bu ses bana hiç normal gelmedi. Traktör gibi ses çıkarıyor resmen. Eski bilgisayarlardaki CD/DVD ROM'larda da bazen bu tür ses sorunları yaşanıyordu. Servise göndermenizi öneririm. Muhtemelen bu ses ile birlikte titreşim de oluşuyordur. Titreşimden dolayı içerisine takılan CD'ler zarar görebilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adamda bu sorunu yaşamış titreşim şu an yapmıyor koyduğum yüzeyden dolayı. pedroz_1999 dedi: Bu ses bana hiç normal gelmedi. Traktör gibi ses çıkarıyor resmen. Eski bilgisayarlardaki CD/DVD ROM'larda da bazen bu tür ses sorunları yaşanıyordu. Servise göndermenizi öneririm. Muhtemelen bu ses ile birlikte titreşim de oluşuyordur. Titreşimden dolayı içerisine takılan CD'ler zarar görebilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . bu videodaki şeyler işe yarar mı?
pedroz_1999 dedi: Bu ses bana hiç normal gelmedi. Traktör gibi ses çıkarıyor resmen. Eski bilgisayarlardaki CD/DVD ROM'larda da bazen bu tür ses sorunları yaşanıyordu. Servise göndermenizi öneririm. Muhtemelen bu ses ile birlikte titreşim de oluşuyordur. Titreşimden dolayı içerisine takılan CD'ler zarar görebilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adamda bu sorunu yaşamış titreşim şu an yapmıyor koyduğum yüzeyden dolayı. pedroz_1999 dedi: Bu ses bana hiç normal gelmedi. Traktör gibi ses çıkarıyor resmen. Eski bilgisayarlardaki CD/DVD ROM'larda da bazen bu tür ses sorunları yaşanıyordu. Servise göndermenizi öneririm. Muhtemelen bu ses ile birlikte titreşim de oluşuyordur. Titreşimden dolayı içerisine takılan CD'ler zarar görebilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . bu videodaki şeyler işe yarar mı?
pedroz_1999 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 10.173 Makaleler 19 Çözümler 183 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ana PC: Ryzen 5 5600 MSI RTX 4060 Ti 8 GB 16 GB DDR4 RAM MSI B550M PRO-VDH WIFI 1 TB KIOXIA M.2 SSD MSI A750GL 750W MSI M100R Kumpir: i7 3770 MSI GT 1030 GDDR5 8 GB DDR3 RAM ASUS P8H61M-LX R2.0 480 GB KIOXIA SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Kumpir V2: i3 540 MSI RX 550 2 GB 8 GB DDR3 RAM ASUS P7H55M-LX 120 GB SSD Frisby Slim kasa 300W PSU (165 Hz monitör, Creative A320 ses sistemi, Rampage R74 klavye, Glorious Model O fare, 1000 Mbps internet) = Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #5 AMDİslemci dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki şeyler işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Videodakilerin işe yarayıp yaramayacağından emin değilim. Elimde bu yöntemleri deneyebileceğim bir PlayStation 5 Slim yok. En iyi çözümün servis olduğunu düşünüyorum. Sonuçta cihaz kusurlu.
AMDİslemci dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki şeyler işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Videodakilerin işe yarayıp yaramayacağından emin değilim. Elimde bu yöntemleri deneyebileceğim bir PlayStation 5 Slim yok. En iyi çözümün servis olduğunu düşünüyorum. Sonuçta cihaz kusurlu.