PlayStation 5 Slim Digital Edition alınır mı?

shyzeq

Kilopat
Geçen gün itibari ile PS5 Slim Digital Edition'ı 2 kol olarak toplam 24000TL ye aldım, muhtemelen CFI 2016 sürümü gelecek. Sizce sorun çıkarır mı yoksa düz modelini mi almalıydım?

CFI 2016 sürümünde problem yok hayırlı olsun

Hocam her teknolojik cihazın bir ömrü var şans işi en azından sürüm kodu gibi önemli detayın 2016 almanız artı şu kadar süre götürür götürmez demek abes olur netice de. Isınma problemi her PS'lerde oldu kendi PS'imde de halen var ama kapanma söz konusu olmadı 4 varken de 5 varken de.

Peki uzun süre götürür mü hocam? Slim daha çok ısınıyor demişler, PS4 de olduğu gibi ısındıktan sonra kapanma durumları olur mu acaba?
Sıfır alıyorsun. Sıfır cihazda böyle bir şey duydun mu hiç? Duymadın. Boş bir soru olmuş.

PS4 Fat kasa cihazım da böyle bir durum vardı, satıp PS5 geçiyorum zaten bundan dolayı sordum.
Sıfır alıyorsun. Sıfır cihazda böyle bir şey duydun mu hiç? Duymadın. Boş bir soru olmuş.
Alacağım model sorunluysa değiştirebilirim diye soruyorum?

Peki uzun süre götürür mü hocam? Slim daha çok ısınıyor demişler, PS4 de olduğu gibi ısındıktan sonra kapanma durumları olur mu acaba?
ben ps4'ün tüm sürümlerini kullanmışımdır. böyle bir problemle hiç karşılaşmadım.

mükemmel bir makine. slim almak en mantıklısı.

ben ps4'ün tüm sürümlerini kullanmışımdır. böyle bir problemle hiç karşılaşmadım.

mükemmel bir makine. slim almak en mantıklısı.
Hocam PS4 Fat kasa sorunlu modelinden vardı cihaz ısınınca 1 2 saat sonra aşırı ısınmadan kapatıyordu kendini.

Teşekkür ederim cevabınız için.

Hocam PS4 Fat kasa sorunlu sorunlu modelinden vardı cihaz ısınınca 1 2 saat sonra aşırı ısınmadan kapatıyordu kendini.

Teşekkür ederim cevabınız için.
haklısın ama o problemli fat kasanın türkiyeye gelmediğini duymuştum. o modeli bulmanız büyük talihsizlik olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…