PlayStation 5 Slim mi Xbox Series X mi?

Zaten PS5 taraftarıyım fakat önceden Xbox 360 kullanıyordum biraz araştırınca arada kaldım ama bilgisayrim var Xbox oyunlsri için fakat PS oyunları daha güzel biraz olsun sakin hikayeli oyunlsr için alıyorum bir de ek bir soru soracağım PS Plus'in en yüksek aboneliği fiyati ve belli başlı kaliteli (FC24 gibi) bildiklerini yazarsan sevinirim.

Yanlış bilgi vermeyeyim detaylar linkte mevcut.

PS Plus'ta FC24 10 saatlik deneme sürümü mu yoksa tam sürüm Full oynayabiliyor muyum?

Şu anda tam sürüm.

1-PS Plus'ta oyun ücretsiz
2-4000 lira değil 2900 lira

Şu anda tam sürüm.

1-PS Plus'ta oyun ücretsiz.
2-4000 lira değil 2900 lira.

Teşekkür ederim.

Yanlış bilgi vermeyelim oyun 4000 TL. Ultimate yazdim oraya örnek olsun diye. 2900 yazdığınız da Xbox'da 400 500 TLlere düşüyor.

Teşekkür ederim uygun olsa da oyunlar PS daha iyi bir seçim gibime geldi.

Yanlis bilgi vermeyelim oyun 4000 tl. Ultimate yazdim oraya örnek olsun diye. 2900 yazdığınız da Xbox da 400 500 tl lere düşüyor.

Doğru 500 TL'lere düşüyor oyun xbox tarafında.
Ki PS PLUS'ta zaten ücretsiz oyun neden satın alsın ki? Online oynamak için zaten PLUS aboneliği gerekecek.

Doğru 500 TL'lere düşüyor oyun Xbox tarafında.
Ki PS Plus'ta zaten ücretsiz oyun neden satın alsın ki? Online oynamak için zaten Plus aboneliği gerekecek.

Plus'da olduğunu bilmiyordum birkaç yerde sadece 10 saatlik deneme olduğunu okuduğum için arada kaldım ama PS5 almayı kesinlestirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…