PlayStation 5 Slim.
Çok güzel PlayStation specials oyunlar var. Son zamanlarda Xbox'ın özel oyunlarını PS Store'a eklemesi ile de zaten bazı Xbox oyunları PlayStation'da oynanıyor.
Oyunlar ilk çıktıklarında daha çok PlayStation için optimize ediliyor. PS Special oyunları (God of War, The Last of Us) gibi oyunlar için PS5 Slim daha mantıklı olur. Zaten DualSense çok gelişti hapticler ve sensörler bayağı iyi hissettiriyor destekleyen oyunlarda.
Zaten PS5 taraftarıyım fakat önceden Xbox 360 kullanıyordum biraz araştırınca arada kaldım ama bilgisayrim var Xbox oyunlsri için fakat PS oyunları daha güzel biraz olsun sakin hikayeli oyunlsr için alıyorum bir de ek bir soru soracağım PS Plus'in en yüksek aboneliği fiyati ve belli başlı kaliteli (FC24 gibi) bildiklerini yazarsan sevinirim.
Zaten PS5 taraftarıyım fakat önceden Xbox 360 kullanıyordum biraz araştırınca arada kaldım ama bilgisayrim var Xbox oyunlsri için fakat PS oyunları daha güzel biraz olsun sakin hikayeli oyunlsr için alıyorum bir de ek bir soru soracağım PS Plus'in en yüksek aboneliği fiyati ve belli başlı kaliteli (FC24 gibi) bildiklerini yazarsan sevinirim.
Bir Essential, Extra ya da Premium üyelik planında PlayStation Plus’a katılın ve yüzlerce PS4 ile PS5 oyununa, çevrimiçi çok oyunculu oyunlara, klasikler kataloğuna, özel indirimlere ve daha fazlasına erişin.
Bir Essential, Extra ya da Premium üyelik planında PlayStation Plus’a katılın ve yüzlerce PS4 ile PS5 oyununa, çevrimiçi çok oyunculu oyunlara, klasikler kataloğuna, özel indirimlere ve daha fazlasına erişin.
Örnek olarak FC 24 Ultimate Xbox'da 1600 TL, PS de 4000, 2 tane hikayeli oyunu oynamak için konsola ilave oyun başına 2-3K vereceksen PS5 de alabilirsin. Donanım olarak bir artısı yok ama DualSense kullanmayı tercih ediyor olabilirsin. Güncel popüler oyunlar konusunda PS in Xbox ile rekabete girmesi imkansız.
Doğru 500 TL'lere düşüyor oyun xbox tarafında.
Ki PS PLUS'ta zaten ücretsiz oyun neden satın alsın ki? Online oynamak için zaten PLUS aboneliği gerekecek.
Doğru 500 TL'lere düşüyor oyun Xbox tarafında.
Ki PS Plus'ta zaten ücretsiz oyun neden satın alsın ki? Online oynamak için zaten Plus aboneliği gerekecek.