PlayStation 5 Slim nereden alınır?

Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. PlayStation 5 Slim almak istiyorum. Standart Edition veya Pro versiyonlarını istemiyorum. Pro çok pahalı, standart Edition çıkalı çok oldu ancak Slim almak istediğimde internette direkt, orijinal satıcı bulamadım. Örneğin Trendyol, Hepsiburada, Teknosa'da, Amazon'da bile hep XXX teknoloji, XXX bilgisayar, XXX konsol gibi satıcılar var. Buralardan almak istemiyorum. Direkt orijinal şekilde alabileceğim bir yer var mı? Mağaza ve internet fiyatları arasında ne kadar fark olur? Açıklarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. PlayStation 5 Slim almak istiyorum. Standart Edition veya Pro versiyonlarını istemiyorum. Pro çok pahalı, standart Edition çıkalı çok oldu ancak Slim almak istediğimde internette direkt, orijinal satıcı bulamadım. Örneğin Trendyol, Hepsiburada, Teknosa'da, Amazon'da bile hep XXX teknoloji, XXX bilgisayar, XXX konsol gibi satıcılar var. Buralardan almak istemiyorum. Direkt orijinal şekilde alabileceğim bir yer var mı? Mağaza ve internet fiyatları arasında ne kadar fark olur? Açıklarsanız sevinirim.
Resmi garantili istiyorsanız neredeyse Pro parasına çıkmak zorundasınız. O para da o konsola değmez. Teknosa ve Vatan kendisi satıyor diye biliyorum ama ithalatçı garantili Pro 38 39k civarı iken normal Slim'e sırf garanti için 30k'dan fazla vermek bence gereksiz. Baktım da mesela Vatan dijital sürümü 38k'ya satıyor asla ve asla değmez. Diğer Bilkom garantili cihazların da bundan pek ucuz olduğun sanmıyorum. Bu kadarı da fahiş fiyat yani asla önermiyorum.

Teknosa, Mediamarkt, Vatan gibi mağazalardan alırsam ne kadar tutar acaba? Çünkü satanlar hep küçük yerler. Rahat, güvenilir, sıkıntı olduğunda gerilmeyeceğim, uğraşmayacağım bir yer arıyorum.
Dijital ve oyunlu sürüm 38k. Böyle mağazalardan almak istiyorsan fiyat bu. Asla da değecek bir para değil ithalatçı garantili Pro alınabiliyor bu paraya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı