PlayStation 5 Slim vs Nintendo Switch 2

Dexterious Mind

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, ben yakın zamanda yurt dışına gideceğim oradan kendime net bir laptop alacağım onun dışında kendime PS5 Slim veya Nintendo Switch 2 alacağım biraz kararsız kaldım çünkü alacağım bilgisayara kol takıp televizyona bağlayarak da PS'teki oyunları oynayabiliyorum ama Nintendo oyunlarını oynayamıyorum eğer almazsam sizce ne yapmalıyım? Ayrıca alacağım fiyat yurt dışından alacağım için 65000 lira civarı bir bilgisayar olacak sizce hangisini almam mantıklı?

Birbirinden çok alakasız konsollar, nintendo'nun apayrı bir dünyası var. Ps5'deki gibi yüksek grafikli hikayeli oyun beklentin varsa nintendo karşılamaz. Ama ben mario, zelda vb. nintendo özel oyunlarını oynamak istiyorum diyorsan alabilirsin. Bir de nintendo'nun oyun ekosistemi diğer platformlara göre pahalı, indirim falanda yapmıyorlar.

Ya aslında yapılarının birbirine alakasız olduğunun farkındayım ama şeyi düşünüyorum PlayStation'da oynayabileceğim oyunları bilgisayarda da oynayabiliyorum yani zaten kol takıp yansıtmaktan bahsettim ya kafamdaki tek şey aslında kalitesel olarak PlayStation seviyesinde olur mu ayrıca Nintendo da falan Zelda gibi oyunlar oynamak istiyorum fiyat biraz sıkıntı bende farkınındayım ama şu anlık bütçem olduğu için çok sıkıntı yapmıyorum onu yani özetle bilgisayar üzerinden ne kadar verimli olabilir onu bilemediğim için kararsız kaldım bilgin varsa yardımcı olabilir misin?

Birbirinden çok alakasız konsollar, Nintendo'nun apayrı bir dünyası var. PS5'teki gibi yüksek grafikli hikayeli oyun beklentin varsa Nintendo karşılamaz. Ama ben Mario, Zelda vb. Nintendo özel oyunlarını oynamak istiyorum diyorsan alabilirsin. Bir de Nintendo'nun oyun ekosistemi diğer platformlara göre pahalı, indirim falan da yapmıyorlar.

İyi bir bilgisayarın olursa pc'ye çıkan oyunu tabi oynarsın ama bu iş biraz keyif meselesi ben çocukluğumdan beri playstation'da oyun oynarken aldığım zevki hiç bir zaman pc'de almadım fm, age of, medieval total war vb oyunlar hariç. Bu iş biraz kişisel herkese göre değişir. O yüzden sen ne seviyorsun onu düşün.

Nintendo Switch kullanan biri olarak söylüyorum evdeyken öyle çok elime alimde şunu oynayayım moodu bir yerden sonra azalıyor ama dışarı çıkarken kesinlikle yanıma alıyorum. Metroda ya da otobüste oyun oynamak çok sarıyor boş vaktimi dolduruyor. Dediğin gibi PC de istediğini oynayabilirsin gamepad alıp eğer amacın dışarıda da benim yaptığım gibi oyun oynamaksa Nintendo alman mantıklı olur.

Nintendo Switch kullanan biri olarak söylüyorum evdeyken öyle çok elime alimde şunu oynayayım moodu bir yerden sonra azalıyor ama dışarı çıkarken kesinlikle yanıma alıyorum. Metroda ya da otobüste oyun oynamak çok sarıyor boş vaktimi dolduruyor. Dediğin gibi PC de istediğini oynayabilirsin gamepad alıp eğer amacın dışarıda da benim yaptığım gibi oyun oynamaksa Nintendo alman mantıklı olur.

Ya ben aslında iki amaç içinde kullanmak istiyorum bazen sosyal etkinlikler için farklı yerlere gitmem gerekebiliyor onun için kullanabilirim aslında yani haklısın zaten gamepad almam gerekiyor bazı oyunlar için çünkü öyle daha çok hoşuma gidiyor açıkçası Bir de arkadaşlarımla daha rahat oynayabilirim diye düşünüyorum onun için öyle yapacağım ayrıca sana bir şey soracağım peki bu nintendo PlayStation falan dışında böyle eğlence araçları var mı şimdi gitmişken onları da alabilirim de ya da ona göre karar verebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı