509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 1 Haziran 2022 #1 Yani mesela Xbox stokları neden tükenmiyor?
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2022 #2 Asyalılar üşengeçmiş, öyle duydum. (!)
RETGEX Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #3 Zam gelecek diye depoda tutuolar bence.
Jartext Zeptopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #4 Çünkü şu anda Türkiye enflasyon dolayı çok stok bulunmuyor.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #5 509401 dedi: Yani mesela Xbox stokları neden tükenmiyor? Genişletmek için tıkla... Hızlı fiyat değişimi yüzünden çok stok yollamıyor olabilirler. Gelenlerde hemen satılıyordur.
509401 dedi: Yani mesela Xbox stokları neden tükenmiyor? Genişletmek için tıkla... Hızlı fiyat değişimi yüzünden çok stok yollamıyor olabilirler. Gelenlerde hemen satılıyordur.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 1 Haziran 2022 #6 Jartext dedi: Çünkü şu anda Türkiye enflasyon dolayı çok stok bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Sadece Türkiye'de yok bu stok problemi. AlexaBliss dedi: Hızlı fiyat değişimi yüzünden çok stok yollamıyor olabilirler. Gelenlerde hemen satılıyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla gönderseler normal fiyatından satılacak karaborsadan çıkacak.
Jartext dedi: Çünkü şu anda Türkiye enflasyon dolayı çok stok bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Sadece Türkiye'de yok bu stok problemi. AlexaBliss dedi: Hızlı fiyat değişimi yüzünden çok stok yollamıyor olabilirler. Gelenlerde hemen satılıyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla gönderseler normal fiyatından satılacak karaborsadan çıkacak.
J Jdixmekzodn Centipat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 533 1 Haziran 2022 #7 509401 dedi: Yani mesela Xbox stokları neden tükenmiyor? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de her ikisinde mevcut pahalı olduğu için stokda var. Yurtdışında Xbox series x ve ps5 stokları her zaman olmuyor geldiği an bitiyor.
509401 dedi: Yani mesela Xbox stokları neden tükenmiyor? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de her ikisinde mevcut pahalı olduğu için stokda var. Yurtdışında Xbox series x ve ps5 stokları her zaman olmuyor geldiği an bitiyor.
Cebrail yalcin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 1 Haziran 2022 #8 RETGEX dedi: Zam gelecek diye depoda tutuolar bence. Genişletmek için tıkla... Hocam Hollanda'dada stok yok hocam bence uretim ile alakali bir şey.
RETGEX dedi: Zam gelecek diye depoda tutuolar bence. Genişletmek için tıkla... Hocam Hollanda'dada stok yok hocam bence uretim ile alakali bir şey.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 1 Haziran 2022 #9 Jdixmekzodn dedi: Türkiye'de her ikisinde mevcut pahalı olduğu için stokda var. Yurt dışında Xbox Series X ve PS5 stokları her zaman olmuyor geldiği an bitiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiyede'de normal fiyatından satılmıyor bulunuyor fakat uçuk fiyat stok olmadığı için.
Jdixmekzodn dedi: Türkiye'de her ikisinde mevcut pahalı olduğu için stokda var. Yurt dışında Xbox Series X ve PS5 stokları her zaman olmuyor geldiği an bitiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiyede'de normal fiyatından satılmıyor bulunuyor fakat uçuk fiyat stok olmadığı için.
Jartext Zeptopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #10 509401 dedi: Sadece Türkiye'de yok bu stok problemi. Genişletmek için tıkla... Bence PlayStation firmasının ya dağıtım sıkıntısı veya firmasal sıkıntılar var. Diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2022
509401 dedi: Sadece Türkiye'de yok bu stok problemi. Genişletmek için tıkla... Bence PlayStation firmasının ya dağıtım sıkıntısı veya firmasal sıkıntılar var. Diye biliyorum.