Eşkıya Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 482 Çözümler 5 Yer Beyoğlu’nun çatıları 17 Eylül 2023 #21 emir_9900 dedi: Hocam ıslak mikrofiberli bezdi PlayStation'un kendisini kuru bezle sildim fakat kapaklardaki kirler kuru bezle çıkmadığından ıslak bezle sildim sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz fakat ıslak bezle sildikten hemen sonra kuru bezle tekrar silin her zaman.
emir_9900 dedi: Hocam ıslak mikrofiberli bezdi PlayStation'un kendisini kuru bezle sildim fakat kapaklardaki kirler kuru bezle çıkmadığından ıslak bezle sildim sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz fakat ıslak bezle sildikten hemen sonra kuru bezle tekrar silin her zaman.
E emir_9900 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #22 Eşkıya dedi: Bir sorun olmaz fakat ıslak bezle sildikten hemen sonra kuru bezle tekrar silin her zaman. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım hocam.
Eşkıya dedi: Bir sorun olmaz fakat ıslak bezle sildikten hemen sonra kuru bezle tekrar silin her zaman. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım hocam.
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.984 Yer İstanbul 18 Eylül 2023 #23 Hafif tozdan birşey olacağını sanmıyorum ben her ay bakıyorumda daha fanların üstünde hafif toz var