W west00nn Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Kabloyu çıkarırken kırıldı. Tamiri var mı ve varsa ne kadara mâl olur?
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #2 Tamiri var fakat ne kadara mal olur emin değilim.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #3 Eurasia garantilidir umarım. Garantiye gönderin. PS servisi iyidir.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 26 Haziran 2023 #4 Geçmiş olsun hocam.Sony türkiyeyi arayın yönlendirirler sizi.
W west00nn Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #5 Yavuz_Çetin dedi: Eurasia garantilidir umarım. Garantiye gönderin. PS servisi iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam garantisi yok HCI dedi: Geçmiş olsun hocam.Sony türkiyeyi arayın yönlendirirler sizi. Genişletmek için tıkla... Çok bi sıkıntı olur mu Dosya Ekleri 4E20031D-A865-420C-97B6-7DCE7AA3BCEC.jpeg 116,1 KB · Görüntüleme: 78
Yavuz_Çetin dedi: Eurasia garantilidir umarım. Garantiye gönderin. PS servisi iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam garantisi yok HCI dedi: Geçmiş olsun hocam.Sony türkiyeyi arayın yönlendirirler sizi. Genişletmek için tıkla... Çok bi sıkıntı olur mu
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #6 Çalışıyorsa sıkıntı yok. Yalnız ileride gidebilir yine.
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #7 west00nn dedi: Hocam garantisi yok Çok bi sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... Çalışıyor mu? Bence böyle kullan. Zaten yanında bir tane daha USB girişi var. Geçmiş olsun.
west00nn dedi: Hocam garantisi yok Çok bi sıkıntı olur mu Genişletmek için tıkla... Çalışıyor mu? Bence böyle kullan. Zaten yanında bir tane daha USB girişi var. Geçmiş olsun.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 27 Haziran 2023 #8 Hocam yukarıdaki hocalarımın dediği gibi çalışıyorsa çok baskı yapmadan kullanın. Çalışmıyorsada orayı kullanmanız gerekiyorsa servise verin bence.
Hocam yukarıdaki hocalarımın dediği gibi çalışıyorsa çok baskı yapmadan kullanın. Çalışmıyorsada orayı kullanmanız gerekiyorsa servise verin bence.
W west00nn Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #9 Zadan dedi: Çalışıyor mu? Bence böyle kullan. Zaten yanında bir tane daha USB girişi var. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor fakat yaptırmak istiyorum HCI dedi: Hocam yukarıdaki hocalarımın dediği gibi çalışıyorsa çok baskı yapmadan kullanın. Çalışmıyorsada orayı kullanmanız gerekiyorsa servise verin bence. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum fakat çok ayar oldum
Zadan dedi: Çalışıyor mu? Bence böyle kullan. Zaten yanında bir tane daha USB girişi var. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor fakat yaptırmak istiyorum HCI dedi: Hocam yukarıdaki hocalarımın dediği gibi çalışıyorsa çok baskı yapmadan kullanın. Çalışmıyorsada orayı kullanmanız gerekiyorsa servise verin bence. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum fakat çok ayar oldum
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 27 Haziran 2023 #10 Hocam çalışıyorsa hiç boşuna masraf etmeyin. Zaten kullanmıyormuşsunuz. Ama yine de yaptırmak isterseniz Sony Türkiye'yi arayıp bilgi alabilirsiniz.
Hocam çalışıyorsa hiç boşuna masraf etmeyin. Zaten kullanmıyormuşsunuz. Ama yine de yaptırmak isterseniz Sony Türkiye'yi arayıp bilgi alabilirsiniz.