PlayStation 5 ve PS Plus Üyeliği ile ilgili sorular

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
Bir suredir yurtdisindayim ve PS5 satin almayi dusunuyorum da konu hakkinda hiçbir şey bilmedigim icin sormak istedigim bazi sorular oldu.

1) Diskli versiyonu alip ikinci el oyunlari alip, oynayip, satmak ile disksiz versiyon alip PS Plus uyeligi ile kullanmak arasinda bütçe ve oyun zenginligini karsilastirmak acisindan dusunceleriniz nedir?

2) PS Plus uyeligi ile PS-exclusive oyunlari oynayabilir miyim? Ghost of Tusushima, Spider-Man, GoW, Horizon gibi oyunlari oynamak istiyorum da oncelikle.

3) PS5 4K ekrana baglandiginda guzel bir oyun deneyimi sunabilir mi? Reklamlarinda 4K gibi seyler vardi ama, reklamdan cok kisisel deneyimler onemli bence.

Bunlara ek olarak diskli/disksiz versiyon ve PS Plus uyeligi hakkinda akliniza gelen bir şey olursa belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir suredir yurtdisindayim ve PS5 satin almayi dusunuyorum da konu hakkinda hiçbir şey bilmedigim icin sormak istedigim bazi sorular oldu.

1) Diskli versiyonu alip ikinci el oyunlari alip, oynayip, satmak ile disksiz versiyon alip PS Plus uyeligi ile kullanmak arasinda bütçe ve oyun zenginligini karsilastirmak acisindan dusunceleriniz nedir?

2) PS Plus uyeligi ile PS-exclusive oyunlari oynayabilir miyim? Ghost of Tusushima, Spider-Man, GoW, Horizon gibi oyunlari oynamak istiyorum da oncelikle.

3) PS5 4K ekrana baglandiginda guzel bir oyun deneyimi sunabilir mi? Reklamlarinda 4K gibi seyler vardi ama, reklamdan cok kisisel deneyimler onemli bence.

Bunlara ek olarak diskli/disksiz versiyon ve PS Plus uyeligi hakkinda akliniza gelen bir şey olursa belirtirseniz sevinirim.
PS plus üyeliğinde exclusive oyunlar var ama her oyunu da direk getirmiyorlar. Hala daha yeni çıkan oyunların hiçbiri bulunmuyor. PS plus içinde. Diskli veya disksiz almanın tek avantajı disk takabilmek eğer fiziksel CD alıp koleksiyon yapmayacaksan veya 2. el oyna sat durumun yoksa diskli almaya değmez ikisi içinde Ps plus var. Ayrıca PS plus sahibi insanlara extra indirimler de yapılıyor.

Playstation'ım 4k Tv'ye bağlı aynı zamanda başka bi kablo ile de bilgisayarıma bağlı. 4K'da gayet güzel görüntü sunuyo PS5.

1- Yurt dışında ikinci el oyunları al sat yapmak nasıl bunu bilmemiz lazım. Disksiz alıp Plus üyeliğiyle oynamanın kötü yanı her istediğiniz oyunu oynayamazsınız, içindeki oyunları oynayacaksınız mecburen. Ama yeni alacağınız için içinde sizi senelerce idare edecek güzellikte bolca oyun var. Ben olsam disksiz alıp Plus ile devam ederim.

2- Bunun için şu linkten: PlayStation Plus Oyun Kataloğundaki yan yana oynanan en iyi çok oyunculu oyunlar - Rehberler ve Başyazı | PlayStation oyunlara bakıp karar verebilirsin. Son 1 yıl içinde çıkan oyunlar genelde olmuyor sistemde ama önceki Exclusive oyunlar var.

3- Güzel deneyim sunar memnun kalırsınız.

Her ay 3 oyun veriyor gibi bir ibare var, o oyunlar kalici olarak mi veriliyor yoksa 1 ay oynama hakki oluyor ve sonra siliniyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı