1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.326 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #11 Uzun süre alamam ama param olsa Xbox Series X alırdım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uzun süre alamam ama param olsa Xbox Series X alırdım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 19 Kasım 2020 #12 Dünya'da da PS5'in daha çok satacağı açık ve net belli. Daha güçlü olan X box konsolu yeni nesil konsol oyunculuğunda da geri de kaldı.
Dünya'da da PS5'in daha çok satacağı açık ve net belli. Daha güçlü olan X box konsolu yeni nesil konsol oyunculuğunda da geri de kaldı.
snrkaan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 19 Kasım 2020 #13 Chloe Price dedi: Bunları kim alıyor hocam? Genişletmek için tıkla... TR'de döviz ile kazananlar diye düşünüyorum. Çünkü harbi çerez parası. Sıkıntı bizde.
Chloe Price dedi: Bunları kim alıyor hocam? Genişletmek için tıkla... TR'de döviz ile kazananlar diye düşünüyorum. Çünkü harbi çerez parası. Sıkıntı bizde.
Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 19 Kasım 2020 #14 Japonya'da Xbox iyi satmış yine de.