PlayStation 5 vs PC

Plus dediğin de ucuz bir şey değil ki? Deluxe almaya kalksan yaklaşık 4300 TL para veriyorsun. Her oyunu da Plus'a getirmiyorlar, her istediğini açıp oynayamıyorsun.

E tamam, 4300 TL işte. 1 yıl istemediğin kadar oyun oynayacaksın bu fiyata. 1 yıl diyoruz az bir süre değil. PC'de de beleşe oynamayacaksın ya, 3-4 oyun alsan o fiyata geliyor zaten. Korsanı marifet sayıp onu öveceksen tartışmam zaten. Adil bir tartışma değil direkt.

Bilgisayar fiyatları uçtu, iyi bir bilgisayarı bile 35-40 bin TL'den satılıyor. Gerçekten çok pahalılar. PlayStation 5 de 20-30 bin TL civarında geziniyor. Sizce hangisi alınır? Bana göre PS5 gene de sizin yorumunuz ne?
PS5 alacaksan ps5 alacağın paranın 2 katını ps5 oyunlarına ayırman gerekli, pcde ise bedava halledebiliyorsun çoğu oyunu. 40 k pc ye bütçe ayır hayatını yaşa.

E tamam, 4300 TL işte. 1 yıl istemediğin kadar oyun oynayacaksın bu fiyata. 1 yıl diyoruz az bir süre değil. PC'de de beleşe oynamayacaksın ya, 3-4 oyun alsan o fiyata geliyor zaten. Korsanı marifet sayıp onu öveceksen tartışmam zaten. Adil bir tartışma değil direkt.
4300 tl 1 yıl istediğin oyunu oynayamıyorsun artı sonunda hiç bir şey senin olmuyor. Şu abonelik sistemlerini iyice övdünüz ha.

4300 TL 1 yıl istediğin oyunu oynayamıyorsun artı sonunda hiçbir şey senin olmuyor. Şu abonelik sistemlerini iyice övdünüz ha.

Game Pass zamlanmasaydı o zaman PC tarafında olanların övmelerini görebilirdin. Yüzlerce oyun var, istediğin çoğu oyunu oynarsın. Hepsi zaten mümkün değil, çoğunluktan bahsediyoruz. Senin olmasının da hikayeli oyunlarda çok bir önemi yok. Film gibi bunlar, dümdüz hikayeyi oynar geçersin. İlla sahip olacağım diyen birisi PC'de de çok para harcayacak zaten, bedavaya lisans vermiyorlar.

Korsanı marifet sayıp öveceğim falan yok. Kendim de şimdiye kadar tüm oyunlarımı parasını verip satın alarak oynadım ama bu bir seçenek. Kimsenin bir oyuna 1000+ TL verme gibi bir zorunluluğu yok, hele ki oyun servisleri satın aldığınız oyunların sahibi olmadığınızı iddia ederken.

Korsanı marifet sayıp öveceğim falan yok. Kendim de şimdiye kadar tüm oyunlarımı parasını verip satın alarak oynadım ama bu bir seçenek. Kimsenin bir oyuna 1000+ TL verme gibi bir zorunluluğu yok, hele ki oyun servisleri satın aldığınız oyunların sahibi olmadığınızı iddia ederken.

Bu kişisel bir durum, biri gelir korsan oynarım umurumda olmaz der. Biri gelir benim işim olmaz der. Bu tamamen kişiyle alakalı, konu sahibi de ona göre karar verir zaten. Övülmemesi gerektiğini söyleme sebebim de bu.

Game Pass zamlanmasaydı o zaman PC tarafında olanların övmelerini görebilirdin. Yüzlerce oyun var, istediğin çoğu oyunu oynarsın. Hepsi zaten mümkün değil, çoğunluktan bahsediyoruz. Senin olmasının da hikayeli oyunlarda çok bir önemi yok. Film gibi bunlar, dümdüz hikayeyi oynar geçersin. İlla sahip olacağım diyen birisi PC'de de çok para harcayacak zaten, bedavaya lisans vermiyorlar.
Ortalama aylık geliri olan birisi oyunlara para vermez. Şimdi bu muhabbet yersiz olur da Türkiye'deki PC oyuncuların çoğunun korsan oynadığını hepimiz biliyoruz. çok uzun yıllardır yoğun bir korsan kültürü var ülkede
hele ki oyun servisleri satın aldığınız oyunların sahibi olmadığınızı iddia ederken.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ortalama aylık geliri olan birisi oyunlara para vermez. Şimdi bu muhabbet yersiz olur da Türkiye'deki PC oyuncuların çoğunun korsan oynadığını hepimiz biliyoruz. Çok uzun yıllardır yoğun bir korsan kültürü var ülkede.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle argümanlar saçma oluyor artık. Oyunlara para veremem diyene git zorla ver demiyoruz zaten. Ben de biliyorum bu devirde oyunlara yüksek meblağ para vermez çoğu kişi. Fakat bu herkesin aynı olduğu anlamına gelmiyor, bu yüzden karşılaştırıp konu sahibi karar verir diyoruz zaten. Yine çoğunluk korsan oynuyor diye konu sahibine korsan oyna diyemem. Veya direkt oynuyor gözüyle bakamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• dux1

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı