PlayStation 5 vs Xbox Series S

Muhammet Soysal

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Halihazırda playsation 4 Slim kasa konsolum var. Artık sıkıldım. Cihazım 7 yıllık olmasından dolayı tonlarca sorun oluyor.
O yüzden yeni bir konsol almaya karar verdim. PS 4'ü satacağım. 15.000 TL'ye kadar bütçem var. PS 5 alırsam 2. el, Xbox Series S alırsam sıfır alabiliyorum 15.000 TL'ye galiba. PS 4'teki özel oyunlar olsun vs. hepsini oynadım. Ama daha önce Xbox hiç oynamadım. Eğer Xbox alırsam alışabilir miyim? Veya Game Pass'taki oyunlar 7 yıllık bir PS kullanıcısını tatmin eder mi? İngilizcem yok denecek kadar az. Xbox'ta Türkçe dil destekli çok az oyun varmış. Bu sorularımda kararsız kaldım. Bana bir yol gösterirseniz sevinirim. Cevaplar için teşekkür ediyorum.

PS5 devam et derim. XBox oyunları PS oyun kalite seviyesine yaklaşamıyor.

PS5 Series S ile karşılaştırılamaz. Series X ile karşılaştırılabilir. Bence yine PS5 almanız daha iyi olur. Oyun fiyatlarını ikinci el alıp satarak 100-200 TL'ye oynayabilirsiniz. Xbox'da da yapabilirsiniz, ama her oyunu bulamayabilirsiniz ya da daha pahalıya gelebilir. İlerideki özel oyunları da oynamak isteyeceğinizi düşünüyorum, PS5'ten devam edin derim. Sizde olan oyunlarda hesabınızda olduğu için çok daha mantıklı olur.

Series S, PS5'in rakibi değil. 2. el de olsa PS5 alınır. Xbox özel oyun olarak gerçekten PS'ye yaklaşamıyor.

Series S modelini sırf sıfır almak için tercih edecekseniz bence mantıksız. Onun yerine ikinci el Series X veya PS5 alınabilir.

Eğer PS exclusive oyunlarını bitirdiyseniz Xbox Series X almanız daha mantıklı. Evet, Türkçe oyun az fakat PS exclusive oyunları bittiğinde de 3. parti oyunların çoğunu İngilizce oynayacaksınız. Bunun konsol ile alakası yok.

Eğer sadece başlıktaki soruyu cevaplarsak bence PS5 daha mantıklı.

PS5 devam et derim. Xbox oyunları PS oyun kalite seviyesine yaklaşamıyor.

PS5'in rakibi Series X, Series S daha komik kalıyor bu ikisinin yanında. 2. el PS5'ya da Xbox Series X almanı tavsiye ederim.

PlayStation tabii ki.

Series S, PS5'in rakibi değil. 2. el de olsa PS5 alınır. Xbox özel oyun olarak gerçekten PS'ye yaklaşamıyor.

Series S ile kıyaslanamaz bile PS5, PS 5 çok daha mantıklı olur.

Dostlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. PS 5 dediniz, PS 5 almaya karar verdim. Ama 2. el alacağım için biraz moralim bozuldu. 2. el ile daha önceden sıkıntılarım var o yüzden uzun süredir 2. el bir şey almadım. Xbox Series S'i sıfır alacağımı demek icin bildirdim size.

İyice inceleyin. Gerekli test vs. varsa yapın öyle alın. Ben yine PS5 tercih ederim 2. elde olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…