Dostlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. PS 5 dediniz, PS 5 almaya karar verdim. Ama 2. el alacağım için biraz moralim bozuldu. 2. el ile daha önceden sıkıntılarım var o yüzden uzun süredir 2. el bir şey almadım. Xbox Series S'i sıfır alacağımı demek icin bildirdim size.
Merhaba. Halihazırda playsation 4 Slim kasa konsolum var. Artık sıkıldım. Cihazım 7 yıllık olmasından dolayı tonlarca sorun oluyor.
O yüzden yeni bir konsol almaya karar verdim. PS 4'ü satacağım. 15.000 TL'ye kadar bütçem var. PS 5 alırsam 2. el, Xbox Series S alırsam sıfır alabiliyorum 15.000 TL'ye galiba. PS 4'teki özel oyunlar olsun vs. hepsini oynadım. Ama daha önce Xbox hiç oynamadım. Eğer Xbox alırsam alışabilir miyim? Veya Game Pass'taki oyunlar 7 yıllık bir PS kullanıcısını tatmin eder mi? İngilizcem yok denecek kadar az. Xbox'ta Türkçe dil destekli çok az oyun varmış. Bu sorularımda kararsız kaldım. Bana bir yol gösterirseniz sevinirim. Cevaplar için teşekkür ediyorum.
PS5 ile xbox series s kıyaslanamaz ancak ps5 ile series x kıyaslanabilir zaten bunca zaman playstation oynamışsın alışmışsın ve bir sürü oyununda vardır bence ps5'e geçmek daha mantıklı olacaktır.
PS5 ile Xbox Series S kıyaslanamaz ancak PS5 ile Series X kıyaslanabilir zaten bunca zaman PlayStation oynamışsın alışmışsın ve bir sürü oyununda vardır bence PS5'e geçmek daha mantıklı olacaktır.
Evet, dogru söylüyorsunuz. Bir sürü oyun var. PS'ye de alismisim. Yani PS 5 ile devam ediyorum yoluma. 2. el arastirmaya başladım bile, guvendiginiz bildiğiniz bir yer var ise soylerseniz sevinirim.
Evet, dogru söylüyorsunuz. Bir sürü oyun var. PS'ye de alismisim. Yanu PS 5 ile devam ediyorum yoluma. 2. el arastirmaya başladım bile, guvendiginiz bildiğiniz bir yer var ise soylerseniz sevinirim.
En ucuz PS5 Standart Edition Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PS5 Standart Edition Oyun Konsolu özelliklerini incele, 21.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz PS5 Standart Edition Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PS5 Standart Edition Oyun Konsolu özelliklerini incele, 21.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!