PlayStation 5 vs Xbox Series S

İkinci el almak istemiyorsanız Series S de iyi bir tercih fakat güç olarak tabiki PS5 daha mantıklı. İçiniz rahat edecekse Series S üzmez bu arada.

PS5 ile xbox series s kıyaslanamaz ancak ps5 ile series x kıyaslanabilir zaten bunca zaman playstation oynamışsın alışmışsın ve bir sürü oyununda vardır bence ps5'e geçmek daha mantıklı olacaktır.

PS5 ile Xbox Series S kıyaslanamaz ancak PS5 ile Series X kıyaslanabilir zaten bunca zaman PlayStation oynamışsın alışmışsın ve bir sürü oyununda vardır bence PS5'e geçmek daha mantıklı olacaktır.

Evet, dogru söylüyorsunuz. Bir sürü oyun var. PS'ye de alismisim. Yani PS 5 ile devam ediyorum yoluma. 2. el arastirmaya başladım bile, guvendiginiz bildiğiniz bir yer var ise soylerseniz sevinirim.

Evet, dogru söylüyorsunuz. Bir sürü oyun var. PS'ye de alismisim. Yanu PS 5 ile devam ediyorum yoluma. 2. el arastirmaya başladım bile, guvendiginiz bildiğiniz bir yer var ise soylerseniz sevinirim.
Şimdiden hayırlı olsun hocam sıfır olarak bunu öneririm 2.el piyasasını bilmiyorum. Sarı sitede 2.el 14000-15000 TL arası ps5'ler var hocam.

Teşekkürler hocam. Ama sıfır alamayacağımı belirtmiştim. Sıfır alırsam gücüm xboxa yetiyor PS 5 alırsam 2.el. Ama yine de PS 5 alıyorum. Sahibindene bakmaya basladim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…