PlayStation 5 vs Xbox Series S

Hocam bütçesi varsa gidip ps5 almalı. en az 2-3 yıl daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum.

Hocam bütçesi varsa gidip PS5 almalı. En az 2-3 yıl daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum.

Bütçen seni zorlamıyorsa neden daha iyi olanı almayasın ki. Bence de haklısınız.

Hocam bütçesi varsa gidip PS5 almalı. En az 2-3 yıl daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum.

Eğer sadece dediği oyunları oynayacaksa özel oyun oynamayacaksa ve 1080p de oynayacaksa Series S diyorum zaten...

Özel oyun oynamayacaksan ve PC kötü ise Series S al, PC iyi ise PS5 al.

Bir de 1080p de oynayacaksan yine Series S, büyük ekran 4K TV de oynayacaksan PS5.
Kafama 70'lik diksem yine bu tarz bir yorum yapmazdım. Öncelikle PS5 ile bir Xbox kıyaslayacaksak bu Series X olur, Series S değil ve bu ikisini de alacak paraya sahip birine Series S demek akla mantığa sığacak bir öneri bile değil. 1080p konusuna da geleceksek, bilmem biliyor musunuz ama PS5 1080p modda da çalışabiliyor. Buna rağmen 1080p ise Series S al dediğiniz konsol daha yeni nesil düzgün bir oyun görememize rağmen oyunları 900p upscale ederek çalıştırmaya başladı. Kusura bakmayın ama fikirleriniz kaale alınacak seviyede bile değiller.

Zaten özel oyun oynamayacaksa diyorum... önce Türkçe öğrenmeniz keşke.

Eğer sadece dediği oyunları oynayacaksa özel oyun oynamayacaksa ve 1080p de oynayacaksa Series S diyorum zaten...

RDR 2'ye göz atın bakalım 1080p gibi mi duruyor. Ayrıca GTA 6 da çıkacak ve Series S'in 1080p vermesi imkansız. Hala emin misiniz 1080p için Series S'e.

1080p çalıştırmıyor demedim ayrıca, PS5 büyük ekran TV de kullanılacak konsol... Küçük ekran varsa özel oyun oynamayacaksa series, büyük TV varsa ve özel oyun oynayacaksa PS5. Bu kadar basit...

RDR 2'ye göz atın bakalım 1080p gibi mi duruyor. Ayrıca GTA 6 da çıkacak ve Series S'in 1080p vermesi imkansız. Hala emin misiniz 1080p için Series S'e.
RDR2 sürümü Xbox Series X ve S için optimize edilmedi. Oyun Xbox One sürümünde çalıştığı için öyle. Konsolun bir suçu yok.

Zaten özel oyun oynamayacaksa diyorum... önce Türkçe öğrenmeniz keşke.
PS5 almak elindeyken series s almak saçmalık. Özel oyun oynamasa bile ps5 almalı. Oyun fiyatları arasında dağ kadar fark yok. Gamepass dersende konsol alan kişi oyun fiyatlarına katlanmalı.

RDR2 desteğini vermeyen Rock star. Ayrıca görüntü 1080 gayet de ama grafikleri PS5'e göre daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…