PlayStation 5 vs Xbox Series X

Benq

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk konsolum olacak 19 yıldır PC oyuncusuyum ve artık Online oyunlardan eskisi kadar zevk almıyorum, sadece oynadığım oyun EA FC 25 ve ben de bu yüzden konsol almaya karar verdim fakat karar veremedim PS oyunları almış başını gitmiş ama hikayeli oyunları çok iyi, Xbox ise fiyat konusunda çok avantajlı. Sizin tavsiyeleriniz neler? İkisini de deniyimlemiş arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ilk konsolum olacak 19 yıldır PC oyuncusuyum ve artık Online oyunlardan eskisi kadar zevk almıyorum, sadece oynadığım oyun EA FC 25 ve ben de bu yüzden konsol almaya karar verdim fakat karar veremedim PS oyunları almış başını gitmiş ama hikayeli oyunları çok iyi, Xbox ise fiyat konusunda çok avantajlı. Sizin tavsiyeleriniz neler? İkisini de deniyimlemiş arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

PS 5 özel oyunlarını oynayacaksan kesinlikle PS5 oynamayacaksan Series X alıp geçebilirsin.

XBOX oyun çeşitliliği, gamepass olarak ps i geçiyor bence. Yılda 1 tane oyun ya geliyor ya gelmiyor. O oyun da 1 sene sonra PC geliyor zaten. PS özel oyunlarını oynamadıysan al tabii ama çoğusu PC geliyor.

Xbox oyun çeşitliliği, Game Pass olarak PS i geçiyor bence. Yılda 1 tane oyun ya geliyor ya gelmiyor. O oyun da 1 sene sonra PC geliyor zaten. PS özel oyunlarını oynamadıysan al tabii ama çoğusu PC geliyor.

Hocam zaten konsol alma amacım böyle hikayeli oyunları arkama yaslanarak oynamak ve Xbox oyunlarına baktığımda tek içimi ısıtan Game Pass olayı sadece o beni kararsız bırakmıştı ama PS5 alacağım gibi gözüküyor hiç değilse oyun bakımından çok kaliteli.

Hocam bunca yıl bilgisayar kullanmışsınız şahsen Xbox önermem. Bilgisayarda kullandığınız Gamepass zaten konsolda da aynı. Kontrolcünün ekstra hiçbir özelliği yok. Ayrıca Plus mevzusu eskisi gibi değil şuan içinde gerçekten çok iyi oyunlar var bana göre Gp'den daha iyi. Dying Light 2 Dead Space Tlou gibi harika oyunlar var şuanda. Xbox'un tek avantajı fiyatların çok uygun olması onun dışında bir esprisi yok malesef.

Hocam bunca yıl bilgisayar kullanmışsınız şahsen Xbox önermem. Bilgisayarda kullandığınız Game Pass zaten konsolda da aynı. Kontrolcünün ekstra hiçbir özelliği yok. Ayrıca Plus mevzusu eskisi gibi değil şu an içinde gerçekten çok iyi oyunlar var bana göre GP'den daha iyi. Dying Light 2 Dead Space TLOU gibi harika oyunlar var şu anda. Xbox'un tek avantajı fiyatların çok uygun olması onun dışında bir esprisi yok maalesef.

Hocam teşekkürler kararımı PS5 tarafından verdim fakat bu ithalatçı garantililer daha ucuz ne farkı oluyor bir bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı