mrt46 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 Otelde çalışıyorum ve lojmanda kalıyorum. Lojmanda TV ve internet var. Sorum şu internete bağlanırken ağda oturum açmam gerekiyor işte isim soy isim numara falan yazıyorsun. PlayStation'ı bu Wi-Fi'ya bağlayabilir miyim?
Otelde çalışıyorum ve lojmanda kalıyorum. Lojmanda TV ve internet var. Sorum şu internete bağlanırken ağda oturum açmam gerekiyor işte isim soy isim numara falan yazıyorsun. PlayStation'ı bu Wi-Fi'ya bağlayabilir miyim?
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.565 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #2 @mrt46 pek sanmıyorum. Ps5'de tarayıcı var, ama genel kullanıma açık değil. Yani bı ihtimal intarnet'e giriş ekranını görebilirsin. Denemen gerekiyor.
@mrt46 pek sanmıyorum. Ps5'de tarayıcı var, ama genel kullanıma açık değil. Yani bı ihtimal intarnet'e giriş ekranını görebilirsin. Denemen gerekiyor.
mrt46 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 @Yerayay PlayStation sahibi iseniz tarayıcıya yönlendiriciyi yazıp deneyebilirmisiniz bi ekran gelecekmi diye.
@Yerayay PlayStation sahibi iseniz tarayıcıya yönlendiriciyi yazıp deneyebilirmisiniz bi ekran gelecekmi diye.