E Eymen202 Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #1 PlayStation 5 de God of War 3 Remastered çalışır mı? PS4 CD'si olarak.
Bertug Tosun Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 426 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #2 Eymen202 dedi: PlayStation 5 de God of War 3 Remastered çalışır mı? PS4 CD'si olarak. Genişletmek için tıkla... GTA SA açıldıysa %90 bu oyunda açılır. PS4 oyunlarıyla zaten uyumlu diye biliyorum yani sıkıntı çıkmaz.
Eymen202 dedi: PlayStation 5 de God of War 3 Remastered çalışır mı? PS4 CD'si olarak. Genişletmek için tıkla... GTA SA açıldıysa %90 bu oyunda açılır. PS4 oyunlarıyla zaten uyumlu diye biliyorum yani sıkıntı çıkmaz.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.805 Çözümler 11 15 Haziran 2021 #3 Bertug Tosun dedi: GTA SA açıldıysa %90 bu oyunda açılır. PS4 oyunlarıyla zaten uyumlu diye biliyorum yani sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Her bir PS4 oyunu değil sadece listelenmiş oyunlar var onlar oynanabiliyor. PS5 Backwards Compatibility: Can You Play PS4 Games on PlayStation 5? How PS5 backwards compatibility with PS4 games works www.pushsquare.com
Bertug Tosun dedi: GTA SA açıldıysa %90 bu oyunda açılır. PS4 oyunlarıyla zaten uyumlu diye biliyorum yani sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Her bir PS4 oyunu değil sadece listelenmiş oyunlar var onlar oynanabiliyor. PS5 Backwards Compatibility: Can You Play PS4 Games on PlayStation 5? How PS5 backwards compatibility with PS4 games works www.pushsquare.com