MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 23 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar DualSense 5'e pek alışamadım o yüzden klavye mouse takmayı düşünüyorum. Rainbow Six: Siege ve Fortnite oynuyorum bu oyunlarla uyumlu mudur?
Arkadaşlar DualSense 5'e pek alışamadım o yüzden klavye mouse takmayı düşünüyorum. Rainbow Six: Siege ve Fortnite oynuyorum bu oyunlarla uyumlu mudur?
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 23 Haziran 2023 #2 What PS5 games support keyboard and mouse? Destekleyen oyunlar bunlar.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 23 Haziran 2023 #3 Flapers dedi: What PS5 games support keyboard and mouse? destekleyen oyunlar bunlar. Genişletmek için tıkla... Rainbow Six: Siege yok yani?
Flapers dedi: What PS5 games support keyboard and mouse? destekleyen oyunlar bunlar. Genişletmek için tıkla... Rainbow Six: Siege yok yani?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 23 Haziran 2023 #4 MzSe dedi: Rainbow Six: Siege yok yani? Genişletmek için tıkla... Hayır, ayrıca sizce controller ile klavye mouse oynayanların aynı maçta bulunması adil ve mantıklı mı?
MzSe dedi: Rainbow Six: Siege yok yani? Genişletmek için tıkla... Hayır, ayrıca sizce controller ile klavye mouse oynayanların aynı maçta bulunması adil ve mantıklı mı?
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #5 29+ PS5 games that support keyboard and mouse: Full List (2024) If you were wondering which games support keyboard and mouse on PS5, here's a list of the top ones. www.videogamer.com Yanlış değilsem buradaki oyunları destekliyor. (Yukarıda aynısı atılmış pardon)
29+ PS5 games that support keyboard and mouse: Full List (2024) If you were wondering which games support keyboard and mouse on PS5, here's a list of the top ones. www.videogamer.com Yanlış değilsem buradaki oyunları destekliyor. (Yukarıda aynısı atılmış pardon)