PlayStation 5'in normal versiyondan farkı nedir?

Blacanka

Decipat
Öncelikle merhaba Amerika'dan kendime PS5 alacagım ama karşıma böyle bir PS5 çıktı normal versiyondan 60 dolar daha ucuz. Bunun normallerden farkı nedir?

Dosya Ekleri

• s-l640.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 119
Öncelikle merhaba Amerika'dan kendime PS5 alacagım ama karşıma böyle bir PS5 çıktı normal versiyondan 60 dolar daha ucuz. Bunun normallerden farkı nedir?
Ön-sipariş gibi bir şey sanırım. Pre-Owned diyor, özel sürüm olabilir veya kişi bir "Tester" olduğu için ona deneyimlemesi, hataları kontrol etmesi için gönderilmiş olabilir.

Ön-sipariş gibi bir şey sanırım. Pre-Owned diyor, özel sürüm olabilir veya kişi bir "Tester" olduğu için ona deneyimlemesi, hataları kontrol etmesi için gönderilmiş olabilir.
Evet olabilir fakat çakmada olabilir internetten baktım hiç bunun gibi bir şey görmedim ya çok nadir bir sürümü ama neden fiyatı daha ucuz anlamadım. Eski sürümü olabilir. Yeni getirdikleri bazı şeyler olmayabilir yani bence

Blueray disk okuyucusu yok. Ve ekleme yapıyorum 2. el bir ürün. Bilgi karmaşası olmasın.

Son düzenleme:
Yok bu bizdeki Letgo tarzı bir ürün sanırım. Pre-owned daha önce kullanılmış demek. Yani ikinci el aslında kısaca. Letgo'da satılan ürünlere benzer bir ürün öyle düşün. Sadece az kullanılmıştır faturası duruyordur vs.

Sony ikinci el ürün satıyor mu bilmiyorum ama kutusu sertifikalı ikinci el ürün olarak geçiyor. Kutuyu kendileri üretmişler sanırım. Ama sıfır değil bu ürün ikinci el o yüzden daha ucuz.

Aynen öyle Amerikalı'ların 2. el dememek için uydurdukalrı bir pazarlama.

Bu PlayStation modelleri aslında PlayStation 5 daha çıkmadan önce basın mensupları ve influcer dediğimiz tayfaya verilen modeller, hiçbir farkı varmı der iseniz evet var çünkü ilk model şuanki 2022 revizyonuna göre 500 gram daha ağır ve farklı bir soğutmaya sahiptir almanızı pek önermiyorum.

(Ek olarak bu model 2.el)

Kutusunda İngilizce yazıyor.

Cevap veren herkese teşekkür ederim aynı paraya dijital orijinal kutulu almak daha mantıklı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…