FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 9 Temmuz 2022 #1 PS5 dijital aldım. Diskli olmaması herhangi bir dezavantaj yaratır mı? PS Extra ile kullanacağım. + indirimli mağaza oyunları.
PS5 dijital aldım. Diskli olmaması herhangi bir dezavantaj yaratır mı? PS Extra ile kullanacağım. + indirimli mağaza oyunları.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 9 Temmuz 2022 #2 Daha önceden elinizde PS4'ün vs. diskli oyunları bulunuyorsa önemli.
Relaxy16 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 431 Çözümler 1 9 Temmuz 2022 #3 FalconPaw dedi: PS5 dijital aldım. Diskli olmaması herhangi bir dezavantaj yaratır mı? PS extra ile kullanacağım. + indirimli mağaza oyunları. Genişletmek için tıkla... Koleksiyoncu degilsen fark etmez.
FalconPaw dedi: PS5 dijital aldım. Diskli olmaması herhangi bir dezavantaj yaratır mı? PS extra ile kullanacağım. + indirimli mağaza oyunları. Genişletmek için tıkla... Koleksiyoncu degilsen fark etmez.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 9 Temmuz 2022 #4 Dijital aldığım için aklıma bayağı aklıma takıldı. Evil Belief dedi: Daha önceden elinizde PS4'ün vs. diskli oyunları bulunuyorsa önemli. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir diskli oyunum yok.
Dijital aldığım için aklıma bayağı aklıma takıldı. Evil Belief dedi: Daha önceden elinizde PS4'ün vs. diskli oyunları bulunuyorsa önemli. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir diskli oyunum yok.
6 663803 Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 748 Çözümler 12 9 Temmuz 2022 #5 FalconPaw dedi: Dijital aldığım için aklıma bayağı aklıma takıldı. Herhangi bir diskli oyunum yok. Genişletmek için tıkla... Gerek yok bu şekilde kullandığınız için.
FalconPaw dedi: Dijital aldığım için aklıma bayağı aklıma takıldı. Herhangi bir diskli oyunum yok. Genişletmek için tıkla... Gerek yok bu şekilde kullandığınız için.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 9 Temmuz 2022 #6 Silinen üye dedi: Gerek yok bu şekilde kullandığınız için. Genişletmek için tıkla... Ps extra yokken gerçekten büyük masraftı oyunlar. Ama artık bu sistem geldi 300 küsür oyun var. İndirimde oyun yakalarsam alırım hem.
Silinen üye dedi: Gerek yok bu şekilde kullandığınız için. Genişletmek için tıkla... Ps extra yokken gerçekten büyük masraftı oyunlar. Ama artık bu sistem geldi 300 küsür oyun var. İndirimde oyun yakalarsam alırım hem.
6 663803 Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 748 Çözümler 12 9 Temmuz 2022 #7 FalconPaw dedi: Ps extra yokken gerçekten büyük masraftı oyunlar. Ama artık bu sistem geldi 300 küsür oyun var. İndirimde oyun yakalarsam alırım hem. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Diskli oyunlar çok pahalı ve bu yeni gelen sistem ile oyunları dijital bir şekilde oynayabilirsiniz.
FalconPaw dedi: Ps extra yokken gerçekten büyük masraftı oyunlar. Ama artık bu sistem geldi 300 küsür oyun var. İndirimde oyun yakalarsam alırım hem. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Diskli oyunlar çok pahalı ve bu yeni gelen sistem ile oyunları dijital bir şekilde oynayabilirsiniz.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 9 Temmuz 2022 #8 Silinen üye dedi: Aynen öyle. Diskli oyunlar çok pahalı ve bu yeni gelen sistem ile oyunları dijital bir şekilde oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Takas olayları oluyor da. İnsanlarla uğraşıp oyun takas etmek gerçekten zor.
Silinen üye dedi: Aynen öyle. Diskli oyunlar çok pahalı ve bu yeni gelen sistem ile oyunları dijital bir şekilde oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Takas olayları oluyor da. İnsanlarla uğraşıp oyun takas etmek gerçekten zor.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #9 Koleksiyoncu değilseniz hiçbir problem yaratmaz. Şahsen kullanmıyorum o yeri. Artık Demon's Souls ile birleşti CD ROM.
Koleksiyoncu değilseniz hiçbir problem yaratmaz. Şahsen kullanmıyorum o yeri. Artık Demon's Souls ile birleşti CD ROM.
6 663803 Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 748 Çözümler 12 9 Temmuz 2022 #10 FalconPaw dedi: Takas olayları oluyor da. İnsanlarla uğraşıp oyun takas etmek gerçekten zor. Genişletmek için tıkla... O da var elbette fakat bir oyuna 700 TL vermek yerine 70 TL verip paketi aldıktan sonra takas işleri vs. çok önemli değil.
FalconPaw dedi: Takas olayları oluyor da. İnsanlarla uğraşıp oyun takas etmek gerçekten zor. Genişletmek için tıkla... O da var elbette fakat bir oyuna 700 TL vermek yerine 70 TL verip paketi aldıktan sonra takas işleri vs. çok önemli değil.