Sesko02 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 507 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 Ti 16 gb Ram 1 hdd 1 tb 1 hdd 750 gb 1 ssd 1 tb cpu ryzen 5 5600G Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 SSD 2 tane aldım. Yerel SSD nerede onu da değiştireceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2023
2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 3 Ocak 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Max Rockatansky Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 493 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #3 Keşke konu açmak yerine 2 saniye arama motoruna "PS5, SSD" yazsanız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Keşke konu açmak yerine 2 saniye arama motoruna "PS5, SSD" yazsanız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sesko02 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 507 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060 Ti 16 gb Ram 1 hdd 1 tb 1 hdd 750 gb 1 ssd 1 tb cpu ryzen 5 5600G Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #4 Max Rockatansky dedi: Keşke konu açmak yerine 2 saniye arama motoruna "PS5, SSD" yazsanız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Abi orada yedek SSD'i ben istiyorum ki 2 SSD takmak. Sesko02 dedi: Abi orada yedek SSD'i ben istiyorum ki 2 SSD takmak. Genişletmek için tıkla... Yani içindeki gelen ssdyide dehiştirmek.
Max Rockatansky dedi: Keşke konu açmak yerine 2 saniye arama motoruna "PS5, SSD" yazsanız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Abi orada yedek SSD'i ben istiyorum ki 2 SSD takmak. Sesko02 dedi: Abi orada yedek SSD'i ben istiyorum ki 2 SSD takmak. Genişletmek için tıkla... Yani içindeki gelen ssdyide dehiştirmek.