Playstation 5’te Web Tarayıcısı Yok Mu?

Almadan önce son bir araştırma yaparken böyle bir şeyle karşılaştım. Çok kötü eğer gerçekse. YouTube’da Chat’e girip Google falan giriyorlar tarayıcı yok gibi.

Gerçekten öyle mi PS5’te tarayıcı yok mu?

Eğer yoksa tercihimi Series X’ten yana kullanacağım çünkü onda Microsoft Edge var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi ki öğrenmiş oldum benim için çok kötü. PS5 alacaktım bundan dolayı Xbox Series X o zaman

Merhaba,

Ama YouTube gibi uygulamalar var ama Chrome'ya da Edge gibi kolay olarak açabileceğin bir tarayıcı yok, PS5'te gömülü olarak çalışan bir tarayıcı var.
YouTube üzerinde nasıl açabileceğin yazıyor.

Son düzenleme:
Yani sonuçta bir tarayıcı var mı? Sitelere girebilir miyim?

Evet, ama istersen internet bir bak nasıl açıldığına, belki o sekilde girmek istemezsin

Evet baktım hocam bana göre çok kötü resmen geriye gitmişler tarayıcı nasıl olmaz. Maalesef PS5 alamam Xbox Series X alacağım.

Merhaba,

Hayırlı olsun simdiden

Tarayıcıda ne yapıyorsunuz tam hocam konsol fikrinizi etkileyecek kadar değiştiriyor merak ettim doğrusu.
Bende bilmiyorum ama ilerde illaki bir gereği olur diye düşündüm. Tarayıcısız konsol çok çağ dışı değil mi?

Benimde gönlüm PS5’ten yana ama bunu öğrendiğimden beri ısınamadım.

Ne bileyim mesela büyük ekranda toplu olarak bir şey göstermek istediğimde, bir siteye girmem gerektiğinde aklıma gelen bunlar şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…