dıdyaalknow Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Yarın Black Friday etkinliği için bedava oyun verilir mi?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.340 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 16 Kasım 2023 #2 Hocam kızmayın ama aklima ilk bu geldi. Dosya Ekleri D2scHivWsAEtJsE.jpg 30,8 KB · Görüntüleme: 36
yexnova Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #3 dıdyaalknow dedi: Yarın Black Friday etkinliği için bedava oyun verilir mi? Genişletmek için tıkla... Sony mi böyle bir şey yapacak
dıdyaalknow dedi: Yarın Black Friday etkinliği için bedava oyun verilir mi? Genişletmek için tıkla... Sony mi böyle bir şey yapacak
A Alina Nikitina Picopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 308 Çözümler 8 16 Kasım 2023 #5 Yanlış hatırlamıyorsam Sony tarihinde sadece 2 kez bütün kullanıcılarına bedava oyun vermişti. PSN Hack olayı ve Covid-19 zamanı. Bunun haricinde Sony bırak oyun vermeyi 13 yıllık oyunlarına bile zam yapıyor!
Yanlış hatırlamıyorsam Sony tarihinde sadece 2 kez bütün kullanıcılarına bedava oyun vermişti. PSN Hack olayı ve Covid-19 zamanı. Bunun haricinde Sony bırak oyun vermeyi 13 yıllık oyunlarına bile zam yapıyor!
DearFear Decapat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 286 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B650M Gaming Plus WIFI Amd Ryzen 5 7600 MSI CoreLiquid 240r ARGB 16x2 GB DDR5 6000Mhz G.Skill Trident Z5 Neo RGB MSI GeForce RTX 4060Ti Ventus 2x Black 8Gb OC Kingston Renegade M2 MLD M300 M2 MSI MPG A850GF 850W MSI MAG FORGE M100R + Asus Rog Ally Z1 Extreme + PlayStation5 Fat CD Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #6 Sony bedava oyun vermez hocam Adamların bu ay verdikleri PS Plus oyunlarına bakın parayla bile vermiyorlar bırakın bedava vermeyi
Sony bedava oyun vermez hocam Adamların bu ay verdikleri PS Plus oyunlarına bakın parayla bile vermiyorlar bırakın bedava vermeyi
dıdyaalknow Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #7 AliEgemen dedi: Hocam kızmayın ama aklima ilk bu geldi. Genişletmek için tıkla... Doğru. yexnova dedi: Sony mi böyle bir şey yapacak Genişletmek için tıkla... Bazı duyduğum sitelerde 1-2 oyun verilebilir diyordu. Alina Nikitina dedi: Yanlış hatırlamıyorsam Sony tarihinde sadece 2 kez bütün kullanıcılarına bedava oyun vermişti. PSN hack olayı ve COVID-19 zamanı. Bunun haricinde Sony bırak oyun vermeyi 13 yıllık oyunlarına bile zam yapıyor! Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Baltam Sivri dedi: İndirim öncesi zam yaptı. Genişletmek için tıkla... Tam Tlaou 2 alacakken zam gelmesi kötü oldu hocam.
AliEgemen dedi: Hocam kızmayın ama aklima ilk bu geldi. Genişletmek için tıkla... Doğru. yexnova dedi: Sony mi böyle bir şey yapacak Genişletmek için tıkla... Bazı duyduğum sitelerde 1-2 oyun verilebilir diyordu. Alina Nikitina dedi: Yanlış hatırlamıyorsam Sony tarihinde sadece 2 kez bütün kullanıcılarına bedava oyun vermişti. PSN hack olayı ve COVID-19 zamanı. Bunun haricinde Sony bırak oyun vermeyi 13 yıllık oyunlarına bile zam yapıyor! Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Baltam Sivri dedi: İndirim öncesi zam yaptı. Genişletmek için tıkla... Tam Tlaou 2 alacakken zam gelmesi kötü oldu hocam.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 16 Kasım 2023 #8 Baltam Sivri dedi: İndirim öncesi zam yaptı. Genişletmek için tıkla... Last of Us P2'yi bekliyordum, indirime girsin, alırım diye 2 aydır bekliyorum. Zam yaptılar 2 ay önce alsaydım, oynamış ve satmıştım
Baltam Sivri dedi: İndirim öncesi zam yaptı. Genişletmek için tıkla... Last of Us P2'yi bekliyordum, indirime girsin, alırım diye 2 aydır bekliyorum. Zam yaptılar 2 ay önce alsaydım, oynamış ve satmıştım