Playstation Classic Alınır Mı?

Şahsen buna vereceğim parayı tahminimce ikinci el bir PS3 fiyatı olacak başka şeylere harcardım. Zaten bu oyunları ''BROWSER'' üzerinde de rahatlıkla oynayabiliyorum. Ama koleksiyoncu iseniz işler değişir.
Açıkçası hiç 2. el bir ürün alma taraftarı değilim. Bakalım, 3 Aralık gelsin alıp almamayı zaman gösterecek.

Şu an çalışan bir PS One'a sahibim tamam 50 TL olabilir ancak cihazın optik okuyucusu bozulabilir, adaptörü bozulabilir, memory karta ihtiyaç duyulabilir, kontrolcüsü bozulduğunda aynı girişe sahip kontrolcü bulunması gerekebilir ve çıkışı tabiki SCART olduğu için HDMI çevirici lazım ediyor. Yani 50 Liraya PS1 almak nostalji için güzel olsa da pratikte pek iyi olmuyor.

Ayrıca ilk mesajımı da atlamayın lütfen "artı eksi 800 TL maddi yönden etkilemeyecekse" demişim değil mi.

Not: PlayStation 1999'larda değil 1994'de çıktı.
PlayStation Classic Duyuruldu

Açıkçası hiç 2. el bir ürün alma taraftarı değilim. Bakalım, 3 Aralık gelsin alıp almamayı zaman gösterecek.
Yurt dışında 100 Dolar olacakmış siz düşünün. Onun yerine yeni çıkan bir konsol var yine eski oyunlar üzerine kurulu Polymega ona da bakabilirsiniz.

Oh Wait bende bu var ancak ROM bozuk çıkacak oyunları kaldıracaksa hemen yaptıracağım.

Yurt dışında 100 Dolar olacakmış siz düşünün. Onun yerine yeni çıkan bir konsol var yine eski oyunlar üzerine kurulu Polymega ona da bakabilirsiniz.
Polymega'yı şuan sizin sayenizde duydum, fikir güzel ancak Türkiye'ye gelmeyecek gibi duruyor. Onu almak %0 ihtimal.

Türkiye şartlarında oyun oynamak için alınacak bir konsol değil. Hayranı iseniz veya koleksiyoncu alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…