S Seckin Reis Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #1 İyi günler; GTA 5 oyununu açıyorum. Ama sadece siyah bir ekran oluşuyor. PS Menüsüne dönemiyorum. Sorun nedir ? Nasıl düzeltilir ? Not: PlayStation kırık. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2014
İyi günler; GTA 5 oyununu açıyorum. Ama sadece siyah bir ekran oluşuyor. PS Menüsüne dönemiyorum. Sorun nedir ? Nasıl düzeltilir ? Not: PlayStation kırık.
Hasan Kılıç Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 458 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Bölümünde Okuyor 5 Ağustos 2014 #2 Oyun konsolunu en son Firmware sürümüne güncellemelisiniz. Eğer bunu bilmiyorsanız orjinal oyun alın.
Oyun konsolunu en son Firmware sürümüne güncellemelisiniz. Eğer bunu bilmiyorsanız orjinal oyun alın.
S Seckin Reis Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #3 orjinal ps3 teki gibi güncellenmez mi usb kullanarak ve harddisk teki oyunlara zarar verir mi? Hasan Kılıç dedi: Oyun konsolunu en son Firmware sürümüne güncellemelisiniz. Eğer bunu bilmiyorsanız orjinal oyun alın. Genişletmek için tıkla... Orjinal ps3 teki gibi usbden PlayStation®3 PC System Software Update Method - PlayStation® yapsak olmaz mı ve harddiskteki oyunlara zararı olurmu
orjinal ps3 teki gibi güncellenmez mi usb kullanarak ve harddisk teki oyunlara zarar verir mi? Hasan Kılıç dedi: Oyun konsolunu en son Firmware sürümüne güncellemelisiniz. Eğer bunu bilmiyorsanız orjinal oyun alın. Genişletmek için tıkla... Orjinal ps3 teki gibi usbden PlayStation®3 PC System Software Update Method - PlayStation® yapsak olmaz mı ve harddiskteki oyunlara zararı olurmu
Hasan Kılıç Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 458 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Bölümünde Okuyor 5 Ağustos 2014 #4 Bu siteden yararlanabilirsin: PS3'te USB'den Firmware Güncellemek - ShiftDelete.Net
S Seckin Reis Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #5 Hasan Kılıç dedi: Bu siteden yararlanabilirsin: PS3'te USB'den Firmware Güncellemek - ShiftDelete.Net Genişletmek için tıkla... HERHANGİ BİR ZARAR OLMAZ DEĞİL Mİ ?
Hasan Kılıç dedi: Bu siteden yararlanabilirsin: PS3'te USB'den Firmware Güncellemek - ShiftDelete.Net Genişletmek için tıkla... HERHANGİ BİR ZARAR OLMAZ DEĞİL Mİ ?
Hasan Kılıç Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 458 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Bölümünde Okuyor 5 Ağustos 2014 #6 Zarar olmayacağına dair sizi temin edemem. Fakat bir şey olmayacaktır.
S Seckin Reis Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #7 Hasan Kılıç dedi: Zarar olmayacağına dair sizi temin edemem. Fakat bir şey olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... multiman 80010017 hatası verdi nolur yardım edin kiralık aldım
Hasan Kılıç dedi: Zarar olmayacağına dair sizi temin edemem. Fakat bir şey olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... multiman 80010017 hatası verdi nolur yardım edin kiralık aldım
Hasan Kılıç Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 458 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Bölümünde Okuyor 5 Ağustos 2014 #8 Arkadaş o hatanın çözümü yok gağalba. Çünkü o hata ps3 kırık oyunlarının önüne geçmek için yapılmış bir uygulamadır. Güncel İnternet Konuları: PS3 80010017 Hatası (Çözüldü)
Arkadaş o hatanın çözümü yok gağalba. Çünkü o hata ps3 kırık oyunlarının önüne geçmek için yapılmış bir uygulamadır. Güncel İnternet Konuları: PS3 80010017 Hatası (Çözüldü)
S Seckin Reis Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #9 Silinen üye dedi: multiman 80010017 hatası verdi nolur yardım edin kiralık aldım Genişletmek için tıkla... lütfen dostum yardım et ya ( Silinen üye dedi: lütfen dostum yardım et ya ( Genişletmek için tıkla... ne yapmam lazım lütfen yardımcı ol ya offf
Silinen üye dedi: multiman 80010017 hatası verdi nolur yardım edin kiralık aldım Genişletmek için tıkla... lütfen dostum yardım et ya ( Silinen üye dedi: lütfen dostum yardım et ya ( Genişletmek için tıkla... ne yapmam lazım lütfen yardımcı ol ya offf
S Seckin Reis Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #10 Hasan Kılıç dedi: Arkadaş o hatanın çözümü yok gağalba. Çünkü o hata ps3 kırık oyunlarının önüne geçmek için yapılmış bir uygulamadır. Güncel İnternet Konuları: PS3 80010017 Hatası (Çözüldü) Genişletmek için tıkla... jailbreak yapsam olurmu
Hasan Kılıç dedi: Arkadaş o hatanın çözümü yok gağalba. Çünkü o hata ps3 kırık oyunlarının önüne geçmek için yapılmış bir uygulamadır. Güncel İnternet Konuları: PS3 80010017 Hatası (Çözüldü) Genişletmek için tıkla... jailbreak yapsam olurmu